Den lille havfruen:

Måtte trene seg opp på en helt spesiell måte

Rollen som Ariel i «Den lille havfruen» krevde mer enn bare skuespillertalent fra Halle Bailey.

DEN LILLE HAVFRUEN: Halle Bailey fikk kjørt seg på trening før den daglige innspillingen av Den lille havfruen. FOTO: NTB
DEN LILLE HAVFRUEN: Halle Bailey fikk kjørt seg på trening før den daglige innspillingen av Den lille havfruen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Mange av oss har et nostalgisk forhold til den klassiske tegnefilmen Den lille havfruen fra 1989. Disney er godt i gang med å filmatisere de klassiske tegnefilmene for å engasjere nye generasjoner. I disse dager ruller live-action-versjonen av Den lille havfruen ut på kinoer over hele verden.

Halle Bailey (23) har rollen som Ariel, en rolle som har krevd sitt. Ikke bare må hun være en talentfull sanger og skuespiller – rollen som havfrue krevde nemlig store omveltninger i rutinene hennes.

Opp klokken 4 hver dag

I forkant av innspillingsperioden trente Bailey med PT-en Sana Shirvani i 60–90 minutter hele fem til seks dager i uken. Da innspillingen startet, holdt hun treningen til tre ganger i uken når tiden strakk til.

– Jeg var i min beste form i livet under innspillingen av Den lille havfruen, fortalte hun i et intervju med Glamour.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer