Med tre dagers mellomrom dukket Mary og Mette-Marit opp i samme antrekk

Denne ullgenseren er blitt favoritten til kronprinsessene!

FAVORITT: Både kronprinsesse Mette-Marit og kronprinsesse Mary har lagt sin elsk på ullgenseren fra CO. I løpet av samme uke hadde de fremtidige dronningene på seg favorittgenseren på kongelig oppdrag. FOTO: Simen Løvberg Sund ved Det kongelige hoff og NTB Scanpix
FAVORITT: Både kronprinsesse Mette-Marit og kronprinsesse Mary har lagt sin elsk på ullgenseren fra CO. I løpet av samme uke hadde de fremtidige dronningene på seg favorittgenseren på kongelig oppdrag. FOTO: Simen Løvberg Sund ved Det kongelige hoff og NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kronprinsesse Mary (47) av Danmark og vår egen kronprinsesse Mette-Marit (46) er gode venninner, og det er jo ikke uvanlig at nære venner også deler samme klessmak. Det kan vi trygt slå fast, etter å ha sett Mary og Mette-Marit dukke opp i samme hvite ullgenser med tre dagers mellomrom.

Ullgenseren med høy hals er fra det Los Angeles-baserte klesmerket CO, som fokuserer på elementer som femininitet, anvendelighet og - som de selv beskriver det som - «grown-up sophistication». Prisen for ullgenseren ligger på 575 dollar, som utgjør rundt 5200 norske kroner.

Kronprinsesse Mary bar den hvite genseren under et arrangement i Paris sammen med den franske førstedamen Birgitte Macron (66) den 9. oktober. Men det er ikke første gang hun bruker genseren.

I mars og april brukte hun den i anledning representasjonsarbeid. Først under en galleriåpning i København, og siden da hun deltok i en anti-mobbekampanje på Vibenshus Skole på Østerbro i København.

Mette-Marit var først ut!

Men det var Mette-Marit som var først ut av de to kronprinsessene med å bruke den hvite ullgenseren- og har dermed kanskje startet en liten trend innad i de skandinaviske kronprinsesse-kretser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer