Lady Gaga:

Medstudentene mobbet Lady Gaga på Facebook - nå har hun tatt hevn

Slik motbeviste artisten mobbernes spådommer om at hun aldri ville lykkes.

HOT I HOLLYWOOD: Det er ingen tvil om at Lady Gaga har gjort det stort i Hollywood - og i resten av verden. Her fra da hun vant Oscar i februar for «Årets beste sang» med låten «Shallow» fra filmen «A Star Is Born». FOTO: NTB Scanpix
HOT I HOLLYWOOD: Det er ingen tvil om at Lady Gaga har gjort det stort i Hollywood - og i resten av verden. Her fra da hun vant Oscar i februar for «Årets beste sang» med låten «Shallow» fra filmen «A Star Is Born». FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da Stefani Joanne Angelina Germanotta (33), bedre kjent som Lady Gaga, studerte ved New York University, og hadde strøjobber som sanger i lokale barer på kveldstid, opprettet medstudentene hennes en Facebook-gruppe med tittelen: «Stefani Germanotta, you will never be famous».

Her ble det med jevne mellomrom postet hatytringer av typen: du er en streber og «attention whore» (oppmerksomhetshore, journ.anm.) og du kommer aldri til å oppnå drømmen om å bli popstjerne.

Men til tross for motgang og negative kommentarer har Lady Gaga motbevist mobberne - og det til de grader!

Skrev seg inn i historien

Vi er bare tre måneder inn i år 2019, og i løpet av disse månedene har Lady Gaga stukket av med gjeve utmerkelser under prisutdelingene Oscar, Grammy, BAFTA og Golden Globe - og er dermed blitt den første kvinnen i historien som har sanket inn priser under de prestisjetunge prisutdelingene på ett og samme år. For en deilig hevn!

I fjor kom filmen A Star Is Born, hvor hun spiller mot Hollywood-kjekkasen Bradley Cooper (44). Det er låten «Shallow», fra filmen, som er blitt hyllet med diverse utmerkelser under årets fire prisutdelinger.

NÅR HEVNEN ER SØT: Lady Gaga ble grepet av sterke følelser under Oscar-utdelingen i februar. Etter å ha mottatt statuetten skrev hun seg inn i historien - som den første kvinnen som noensinne har vunnet en Oscar-, BAFTA-, Grammy- og Golden Globe på ett og samme år. FOTO: NTB Scanpix
NÅR HEVNEN ER SØT: Lady Gaga ble grepet av sterke følelser under Oscar-utdelingen i februar. Etter å ha mottatt statuetten skrev hun seg inn i historien - som den første kvinnen som noensinne har vunnet en Oscar-, BAFTA-, Grammy- og Golden Globe på ett og samme år. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Det var Lady Gagas medstudent Lauren Bohn som allerede i 2016 skrev et langt innlegg på nettopp Facebook, hvor hun omtalte hatgruppen. I innlegget beskriver hun at hun kom over en gruppe som postet krasse ytringer om den 18 år gamle medeleven.

- Jeg føler skam over at jeg aldri forsvarte henne

Hun forklarer at et av innleggene viste et bilde av en promoflyer Stefani hadde trykket opp i håp om at folk skulle komme på en av opptrednene hennes, var blitt tråkket på av en sølete sko.

Det tok mange år før hun koblet at Stefani Germanotta var Lady Gaga.

«En strøm av følelser skylte over meg da jeg innså det. Det var som en blanding av å være missedronning-mor og nerdehevn-triump. Men også skam. Skam over aldri at jeg aldri skrev noe i gruppen, skam over at jeg aldri forsvarte jenta med de intense ravneøynene - jenta, hvis modige flyers var blitt tråkket på, mest sannsynlig i nærheten av min studentbolig. (...) Jeg sitter igjen med mange følelser, men den som er lettest å uttrykke er: takknemlighet. Stefani, tusen takk. Takk for at du alltid har sett på deg selv som en superstjerne, og for at du bruker dine svakheter til å la lyset skinne. Folkens, la oss følge hennes eksempel», skrev Lauren Bohn i Facebook-innlegget i 2016.

I et intervju med det amerikanske magasinet Cosmopolitan i 2010 fortalte Lady Gaga, ifølge MTV, at det ikke bare er medstudentene hennes som ikke har hatt troen på henne. Også en av ekskjærestene hennes har benyttet anledningen til å tråkke henne ned i søla.

- Jeg hadde en kjæreste en gang som sa til meg at jeg aldri kom til å gjøre suksess, at jeg aldri kom til å bli nominert til en Grammy, at jeg aldri kom til å få en hitlåt og at han håpet at jeg kom til å mislykkes. Jeg sa til ham: «Én dag, når vi ikke lenger er sammen, så kommer du ikke til å være i stand til å bestille en kopp kaffe på en f---ings kaffesjappe uten at du hører eller ser meg».

Vel, nå kan Lady Gaga le hele veien til peishylla hvor (vi antar at) Oscar-, Grammy-, Golden Globe og BAFTA-statuettene er plassert.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer