Megan Fox

Megan Fox om å se sønnen lide: – Tøft som mor

Hun har jobbet for at barna skal føle at det er greit å være annerledes, men det er krevende når andre slenger kommentarer.

MEGAN FOX: Til tross for at hun selv og familien viser støtte og aksept, er det vondt å se at andre kritiserer og slenger kommentarer til 9-åringen hennes. FOTO: NTB
MEGAN FOX: Til tross for at hun selv og familien viser støtte og aksept, er det vondt å se at andre kritiserer og slenger kommentarer til 9-åringen hennes. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Morsrollen kan til tider være krevende, og å beskytte barna kan være hakket mer utfordrende når man er en verdenskjent skuespiller. Det har Megan Fox (36) fått kjenne på.

Fra sitt tidligere ekteskap med Brian Austin Green (g. 2010-2021) har hun barna Journey River (5), Bodhi Ransom (8) og Noah Shannon (9). Superstjernen ønsker at de tre barna skal føle at de kan være dem de ønsker å være, men at det kan være utfordrende å beskytte dem fra å bli såret.

Fox og eksmannen har vært opptatt av å ikke eksponere barna i medier og i rampelyset som et forsøk på å bevare uskylden så lenge som mulig. Likevel er hun klar over at det ikke vil være mulig å beskytte dem for alltid.

Hennes eldste sønn Noah ble født biologisk gutt, men elsker å kle seg i kjoler – noe 9-åringen gjorde allerede i 2-årsalderen.

Transformers-skuespilleren åpner seg opp om bekymringene rundt sønnen i et intervju med britiske Glamour.

– Barnet mitt er modig

For å være en støttende mor og veilede sønnen best mulig, har 36-åringen lest seg opp på haugevis av bøker skrevet av transkjønnede, bøker om bare det å være gutt og gå kledd i kjole og hvordan man uttrykker seg gjennom klær – noe som ikke trenger å handle om seksualitet.

Til tross for at hun og familien ellers viser støtte og aksept, er det vondt å se at andre kritiserer og slenger kommentarer til 9-åringen.

«Jeg har mange bekymringer rundt det, fordi jeg skulle ønske at menneskeheten ikke var som dette. Barnet mitt er så modig og jeg vet at de har valgt denne veien av en grunn. Det er bare tøft som mor».

Har fått stygge kommentarer

I et intervju med InStyle i fjor, fortalte trebarnsmoren at sønnen har vært offer for «slemme, fryktelige mennesker og grusomme mennesker» på nett.

Hun håper Noah aldri skal trenge å lese kommentarene selv, for de får allerede høre av jevngamle barn på skolen at «gutter ikke skal gå kledd i kjole».

Selv har hun jobbet aktivt imot at barna hennes skal føle seg rare eller annerledes fra de var små. De skal få lov til å være seg selv og uttrykke seg slik de vil.

Med tiden har skuespilleren innsett at hun ikke kan kontrollere hva andre mennesker sier eller gjør, men selv har hun valgt å holde barna unna pressen og medier for å unngå kommentarer.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer