Megan Fox:

Megan Fox slår hardt tilbake mot ny kritikk

- Psykopater!

SVARER: Skuespilleren tar bladet fra munnen. Foto: NTB
SVARER: Skuespilleren tar bladet fra munnen. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken fikk skuespiller Megan Fox (37) flere til å reagere etter å ha delt en Instagram-historie med lenke til en innsamlingsaksjon.

Da 37-åringen ba følgerne sine donere penger til venninnen og negledesigneren Britney Boyce sin GoFundMe-side, begynte kritikken å hagle. Flere mente at det var feil av Fox å be folk donere, istedenfor å betale selv.

Nå har skuespilleren valgt å svare på kritikken, det gjør hun på Instagram story:

Foto: Skjermdump / Instagram
Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

«Hei, raringer. Har noen av dere nok emosjonell intelligens til å skjønne at Boyce ikke ønsker at kjendisklientene hennes skal donere store pengesummer fordi det kan skape en ukomfortabel dynamikk?», skriver skuespilleren på Instagram.

Videre hevder hun at det var Boyce som ba henne om å dele lenken til innsamlingen slik at folk kunne donere små beløp.

«Jeg gjorde bare det hun ba meg om. Alt hun ønsker eller trenger fra meg, kan hun spørre meg om».

Hun legger til:

«Er det en ting dere ikke får lov til å anklage meg for så er det å være gjerrig eller mangle raushet. Så prøv igjen en annen gang med noe annet, psykopater».

Da Fox først ba følgerne donere penger, ble det ikke tatt lett på.

«Faren til venninnen min ble nylig diagnostisert med kreft i bukspyttkjertelen – og jeg håper dere kan hjelpe», skrev Fox i Instagrams historiefunksjon.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på gårsdagens Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Det tok ikke lang tid før Fox, hvis nettoverdi er estimert til rundt 8 millioner dollar, mottok massiv kritikk, og flere av følgerne stilte seg spørrende til hvorfor hun ba om donasjoner på sosiale medier, når 37-åringen trolig har pengene som skal til for å hjelpe venninnen.

«Den største donasjonen er bare på 300 dollar. Og den er ikke anonym. Hun bør nesten bidra selv, og gå foran som et godt eksempel», uttalte en av Fox' følgere på nettstedet Reddit.

Innsamlingen er på 30 000 dollar, tilsvarende 300 000 norske kroner.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer