Hertuginnen av Sussex:

Meghan får blomst oppkalt etter seg

Se blomstene til Meghan, Kate, Diana og dronningen.

MEGHAN-BLOMSTEN: Hertuginnen av Sussex får som Kate, Diana og dronningen oppkalt en blomst etter seg. Foto: Scanpix
MEGHAN-BLOMSTEN: Hertuginnen av Sussex får som Kate, Diana og dronningen oppkalt en blomst etter seg. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

19. mai 2019 kan hertugparet av Sussex, Meghan og Harry, feire ett års bryllupsdag. Dette året har de også flere merkedager i vente. Paret venter sitt første barn en gang denne våren.

Termindatoen er ennå uvisst, men nylig skal hertuginnens baby shower funnet sted i New York. Dette er en feiring hvor venner og familie samles for å gi gaver og feire barnet som er på vei.

De eneste bildene vi har funnet fra feiringen er Meghan som forlater festen, så akkurat hvem som var der og hvordan det ble pyntet må vi etterlate til fantasien. Mon tro det var dekorert med Meghan-blomsten?

Hertuginnen har nemlig fått en blomst oppkalt etter seg! Det er en såkalt «clematis». The Royal Horticultural Society (RHS) beskriver blomsten som utsøkt og forteller at det blomstrer to ganger i året.

- Først sent på våren (akkurat på samme tid som bryllupet deres) og så tidlig på høsten. Blomsten er en rik magenta-lilla, skriver nettsiden til RHS og fortsetter med å forklare hvordan du tar vare på den.

Ikke den første som får det

Hertuginne Kate, prinsesse Diana og dronning Elizabeth har også fått blomster oppkalt etter seg. Kates blomst er av samme type som hertuginne Meghans, men RHS kan fortelle at denne klokkeform og er hvit med et hint av lilla.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer