Hertuginne Meghan

Meghan: – Jeg var den stygge andungen

Meghan letter på sløret om oppveksten.

STYGG ANDUNGE?: Meghan mener hun hadde et utradisjonelt utseende som barn, og beskriver seg som Den stygge andungen. FOTO: FAKSIMILE Daily Mail
STYGG ANDUNGE?: Meghan mener hun hadde et utradisjonelt utseende som barn, og beskriver seg som Den stygge andungen. FOTO: FAKSIMILE Daily Mail Vis mer
Publisert

Hertuginne Meghan har hatt et aktivt liv etter at hun og Prins Harry brøt med den britiske kongefamilien, og bosatte seg i California. Prosjektene har stått i kø, både barnebok og det famøse intervjuet med Oprah Winfrey, og sist ut er podkasten Archetypes som hadde premiere i august 2022.

Podkasten er del av en eksklusiv avtale Meghan og Harry har inngått med Spotify, og i en av de timelange episodene forteller Meghan at hun ønsker å fjerne alle merkelapper som ofte beskriver kvinner på en nedsettende måte, enten det er diva, bitch eller drage.

I en annen av episodene letter hertuginnen på sløret om sitt eget utseende, og røper at hun da hun vokste opp ikke så på seg selv som pen:

– Jeg var den stygge andungen, sier Meghan i podkasten, ifølge Daily Mail.

I episoden hadde Meghan invitert skuespiller Mindy Kaling som gjest, og Kaling skal ha fortalt om komplekser i oppveksten. Ifølge avisen forteller også Meghan om sine tanker rundt sitt eget utseende, og røper at hun som barn hadde stort brusete, krøllete hår, og stort mellomrom mellom fortennene.

Hun utdypet at hun dermed kan ha vært en utypisk skjønnhet, men la til:
– Jeg var den smarte, for alltid, alltid, alltid. Og så ble jeg voksen.

Fremmelig som barn

KK har tidligere skrevet om at Meghan allerede som 9-åring så verdien av å heve stemmen, da hun skrev til et multinasjonalt selskap og fikk dem til å endre en reklame hun mente satte kvinner i bås.

I episoden med Kaling røpet Meghan at hun som ungdom slet med å finne venner blant skolekameratene på Hollywood Schoolhouse i Los Angeles.

Etter at Meghan og Harry brøt med den britiske kongefamilien og flyttet til California, har både hun og mannen prins Harry kommet med en rekke uttalelser som kritiserer det britiske kongehuset.

Meghan har i tillegg til podkasten og den gullkantede avtalen med Spotify, blant annet gitt ut barnebok og et oppsiktsvekkende intervju med venninnen Oprah Winfrey.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer