Hertuginne Meghan

Meghan: – Jeg var den stygge andungen

Meghan letter på sløret om oppveksten.

STYGG ANDUNGE?: Meghan mener hun hadde et utradisjonelt utseende som barn, og beskriver seg som Den stygge andungen. FOTO: FAKSIMILE Daily Mail
STYGG ANDUNGE?: Meghan mener hun hadde et utradisjonelt utseende som barn, og beskriver seg som Den stygge andungen. FOTO: FAKSIMILE Daily Mail Vis mer
Publisert

Hertuginne Meghan har hatt et aktivt liv etter at hun og Prins Harry brøt med den britiske kongefamilien, og bosatte seg i California. Prosjektene har stått i kø, både barnebok og det famøse intervjuet med Oprah Winfrey, og sist ut er podkasten Archetypes som hadde premiere i august 2022.

Podkasten er del av en eksklusiv avtale Meghan og Harry har inngått med Spotify, og i en av de timelange episodene forteller Meghan at hun ønsker å fjerne alle merkelapper som ofte beskriver kvinner på en nedsettende måte, enten det er diva, bitch eller drage.

I en annen av episodene letter hertuginnen på sløret om sitt eget utseende, og røper at hun da hun vokste opp ikke så på seg selv som pen:

– Jeg var den stygge andungen, sier Meghan i podkasten, ifølge Daily Mail.

I episoden hadde Meghan invitert skuespiller Mindy Kaling som gjest, og Kaling skal ha fortalt om komplekser i oppveksten. Ifølge avisen forteller også Meghan om sine tanker rundt sitt eget utseende, og røper at hun som barn hadde stort brusete, krøllete hår, og stort mellomrom mellom fortennene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer