Hertuginne Meghan

Meghan-lookalike til KK: - Jeg ser ikke likheten selv!

Bilder av tobarnsmoren Akeisha (39) har gått viralt.

SLÅENDE LIKHET: Det er ingen tvil om at den amerikanske tobarnsmoren Akeisha Land har felles likhetstrekk med hertuginne Meghan. Til KK sier Akeisha at hun selv ikke klarer å se likheten. FOTO: Privat og NTB scanpix
SLÅENDE LIKHET: Det er ingen tvil om at den amerikanske tobarnsmoren Akeisha Land har felles likhetstrekk med hertuginne Meghan. Til KK sier Akeisha at hun selv ikke klarer å se likheten. FOTO: Privat og NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Akeisha Land (39) fra Missouri i USA har den siste tiden fått alles øyne rettet mot seg, etter at bildet av henne fra Instagram-kontoen @greyson_land har gått viralt.

Og grunnen til dette er at flere hevder at Akeisha er en tro kopi av hertuginne Meghan (38). I kommentarfeltet flommer det over av kommentarer fra følgere som påpeker den store likheten.

Til KK sier Akeisha, som har barna Tristan (6) og Greyson (3) med ektemannen Preston Land (32), at hun selv ikke ser likheten mellom seg selv om hertuginne Meghan.

- Helt ærlig så ser jeg faktisk ikke likheten som alle snakker om. De første sammenligningene begynte rett før Meghan og Harry giftet seg i 2018. Jeg er selvfølgelig veldig smigret over kommentarene, hvordan kan jeg ikke være det, når jeg blir sammenlignet med noen som er så utrolig vakker!

Beundrer Meghan for å gjøre det som er best for familien

Hun har mange eksempler på situasjoner der folk har kommet bort til henne og påpekt likheten, men det hun husker aller best er en av de første gangene hun ble sammenlignet med hertuginne Meghan, av en fremmed tenåringsgutt.

- Den jeg husker aller best, og som virkelig har fått meg til å innse at folk faktisk tror jeg er Meghan, var for rundt to år siden da jeg var i brødavdelingen på Target. Tenåringsgutten som lasset brød inn i hylla stoppet plutselig opp og kom bort til meg og sa at jeg lignet på «hun derre prinsesse Meghan», sier Akeisha til KK.

- Hva tenker du selv om hertuginne Meghan? Er hun en god rollemodell?

- Jeg følger egentlig ikke så veldig mye med på henne, så jeg har ikke så god oversikt over hva hun driver med eller hva som skjer i livet hennes. Men når det er sagt, så har det lille inntrykket jeg har fått av henne gjort at jeg sitter igjen med en følelse av beundring.

Hun trekker frem likheten de deler gjennom morskapet.

- Ettersom vi begge er mødre har vi gått gjennom de samme kampene, og det er noe jeg kan relatere meg til. Jeg beundrer at hun gjør det hun tenker er best for familien sin, og forstår godt at hun ønsker å flytte seg selv og familien vekk fra «det kongelige liv». Det å flytte til Canada er noe jeg ser på som svært modig, nettopp fordi hun ønsker å gjøre det som er best for familien. Og det applauderer jeg henne for!

Hun må le når vi spør om hun kunne tenke seg å få dobbeltgjenger-oppdrag av Meghan, når hun selv ønsker litt fred fra spotlighten.

- Jeg har egentlig ikke tenkt på det, men hvis Meghan en dag føler at hun ikke har lyst til å delta på et event hun er invitert til, så er jeg her, jeg!

Det er ikke bare Akeisha som har fått mye oppmerksomhet i familien Land. Også hennes tre år gamle datter Greyson har høstet mye oppmerksomhet for sitt søte utseende. Såpass mye at mamma Akeisha har valgt å vie en egen Instagram-konto til henne.

- For tre år siden byttet jeg over fra min personlige konto, til hennes konto. Da valgte vi å fokusere mest på brand-samarbeid med bedrifter vi elsker og beundrer.

Ikke ulikt det også hertuginne Meghan og ektemannen prins Harry har valgt å gjøre med Instagram-kontoen @Sussexroyal!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer