Meghan Markle:

Meghan Markle lot royal etikette vike: - Kvinner trenger ikke hjelp til å finne sin stemme. De har en stemme!

Hertuginne Kate og Meghan Markle deltok på sitt aller første offisielle oppdrag sammen. På agendaen sto blant annet #Metoo.

MEGHAN MARKLE: Det er ingen tvil om at stemningen mellom de kommende svigerinnene hertuginne Kate og Meghan Markle er god! Her fra paneldebatten arrangert av The Royal Foundation Forum i London i slutten av februar. Foto: NTB Scanpix
MEGHAN MARKLE: Det er ingen tvil om at stemningen mellom de kommende svigerinnene hertuginne Kate og Meghan Markle er god! Her fra paneldebatten arrangert av The Royal Foundation Forum i London i slutten av februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken deltok hertugparet Kate (36) og William (35) sammen med prins Harry (33) og hans forlovede Meghan Markle (36) i et panel arrangert av The Royal Foundation Forum. Dette er den aller første offisielle opptredenen prins William, hertuginne Kate, prins Harry og Meghan gjør sammen, og på agendaen sto blant annet kampen mot seksuell trakassering av kvinner.

Amerikanske Meghan Markle, som inntil forlovelsen med prins Harry var skuespiller, er kjent for å kjempe for kvinners rettigheter, og er blant annet talskvinne for FN. Hun hadde dermed ingenting imot å kommentere den mye omtalte #Metoo-kampanjen, som det siste halvåret har satt sine spor og engasjert mennesker verden over.

- Det er mange som sier at når man kjemper for jenter og kvinners rettigheter så hjelper man dem med å finne sin stemme. Det er noe jeg er fundamentalt uenig i, fordi kvinner trenger ikke hjelp til å finne sin stemme. De har en stemme. De trenger å føle at de har rett til å bruke den og folk trenger å bli oppfordret til å høre på dem, sa Meghan ifølge britiske Express.

Meghan Markle oppfordret publikum til å fortsette å støtte de kvinnene som omfavner #Metoo-kampanjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer