Prins Harry og Meghan Markle:

Meghan Markles bror: - Bryllupet med prins Harry har splittet familien vår

Tviler på at han får invitasjon til det forestående bryllupet.

PRINS HARRY OG MEGHAN MARKLE: Den 19. mai gifter prins Harry og Meghan Markle seg på Windsor Castle. FOTO: NTB Scanpix
PRINS HARRY OG MEGHAN MARKLE: Den 19. mai gifter prins Harry og Meghan Markle seg på Windsor Castle. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Om ikke lenge gifter prins Harry (33) seg med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36), og flere detaljer rundt bryllupet er allerede kjent. Kjolen er for lengst plukket ut, blomsteroppsatsene som skal pryde kirken er valgt og ikke minst er invitasjonene sendt ut.

Men i USA sitter en svært skuffet mann. Han heter Thomas Markle jr. (51) og er ingen ringere enn Meghan Markles halvbror.

I et intervju med Daily Mirror forteller Thomas at han er svært skuffet over halvsøsteren sin, og mener at hun har glemt alt om familien sin og at hun bare er ute etter berømmelse.

- Hun har tydeligvis glemt alt om hvor hun kommer fra, og bryllupet med prins Harry har splittet familien vår, sier han i intervjuet.

Halvbroren legger ikke skjul på at han er bitter over sin søsters oppførsel.

- Meg liker å gi uttrykk for at hun er opptatt av humanitært arbeid, kommer over ens med mennesker og er en vennlig person, men hun er ingen av de tingene overfor oss i familien. Hun gir verden sin absolutt beste opptreden nå. Hun er falsk.

- Jeg har lest at Meg ønsker å være som Diana. Diana ble tilbedt av mennesker over hele verden. Hun ble elsket av de riktige grunnene. Det er det Meg ønsker, men jeg tror ikke det kommer til å skje. Hun er ikke så genuin som Diana, sier Thomas Markle jr. bittert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer