Prins Harry og Meghan Markle:

Meghan Markles bror: - Bryllupet med prins Harry har splittet familien vår

Tviler på at han får invitasjon til det forestående bryllupet.

PRINS HARRY OG MEGHAN MARKLE: Den 19. mai gifter prins Harry og Meghan Markle seg på Windsor Castle. FOTO: NTB Scanpix
PRINS HARRY OG MEGHAN MARKLE: Den 19. mai gifter prins Harry og Meghan Markle seg på Windsor Castle. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Om ikke lenge gifter prins Harry (33) seg med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36), og flere detaljer rundt bryllupet er allerede kjent. Kjolen er for lengst plukket ut, blomsteroppsatsene som skal pryde kirken er valgt og ikke minst er invitasjonene sendt ut.

Men i USA sitter en svært skuffet mann. Han heter Thomas Markle jr. (51) og er ingen ringere enn Meghan Markles halvbror.

BITTER: Meghan Markles halvbror Thomas Markle jr. kommer med en del saftige uttalelser om sin royale lillesøster. FOTO: Mirrorpix / MEGA TheMegaAgency.com / NTB Scanpix
BITTER: Meghan Markles halvbror Thomas Markle jr. kommer med en del saftige uttalelser om sin royale lillesøster. FOTO: Mirrorpix / MEGA TheMegaAgency.com / NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med Daily Mirror forteller Thomas at han er svært skuffet over halvsøsteren sin, og mener at hun har glemt alt om familien sin og at hun bare er ute etter berømmelse.

- Hun har tydeligvis glemt alt om hvor hun kommer fra, og bryllupet med prins Harry har splittet familien vår, sier han i intervjuet.

Halvbroren legger ikke skjul på at han er bitter over sin søsters oppførsel.

- Meg liker å gi uttrykk for at hun er opptatt av humanitært arbeid, kommer over ens med mennesker og er en vennlig person, men hun er ingen av de tingene overfor oss i familien. Hun gir verden sin absolutt beste opptreden nå. Hun er falsk.

- Jeg har lest at Meg ønsker å være som Diana. Diana ble tilbedt av mennesker over hele verden. Hun ble elsket av de riktige grunnene. Det er det Meg ønsker, men jeg tror ikke det kommer til å skje. Hun er ikke så genuin som Diana, sier Thomas Markle jr. bittert.

LES OGSÅ: Meghan Markle svarer på rasismehetsen

Halvsøsteren kom med saftig kritikk rettet mot prins Harry på sosiale medier

Også Meghan Markles halvsøster Samantha Grant (53) har kommet med en del saftige uttalelser om den kommende hertuginnen - som ikke har falt i god jord. I et TV-intervju med det australske programmet A Current Affair i 2016, kritiserte hun lillesøsteren for å leve et ekstravagant liv og ikke hjelpe faren som sliter med økonomiske problemer.

- Helt ærlig, det hun bruker på en weekend kunne ha hjulpet pappa. Så det burde være en prioritering for henne, sa Samantha Grant i TV-intervjuet.

Men det stopper ikke der. Via Twitter har Samantha Grant kritisert prins Harry for å hindre Meghan Markle i å ha kontakt med familien sin. Hun har riktignok respondert til en Twitter-bruker som ikke er prins Harry, men en fake profil, ettersom prins Harry ikke har Twitter-konto.

Thomas Markle jr. og Samantha Grant har samme far som Meghan Markle. Det er foreløpig ikke kjent om Samantha, Thomas Markle jr. og resten av familien hennes har mottatt invitasjoner til bryllupet den 19. mai.

Hverken Meghan Markle eller det britiske kongehuset har kommentert de saftige uttalelsene fra Meghans nærmeste familie.

LES OGSÅ: Meghan Markle lot royal etikette vike: - Kvinner trenger ikke hjelp til å finne sin stemme. De har en stemme!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer