Meghan og Harry

Meghan og Harry hylles - og hetses - for dette

Prinsen og kona Meghan kastet glans over veteran-arrangement. Det gikk ikke upåaktet hen.

MEGHAN OG HARRY: Ekteparet prins Harry og Meghan Markle strålte side om side under Salute To Freedom-gallaen i New York i november. FOTO: NTB
MEGHAN OG HARRY: Ekteparet prins Harry og Meghan Markle strålte side om side under Salute To Freedom-gallaen i New York i november. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Prins Harry (37) og kona Meghan Markle (40) har vært åpne og ærlige på at de ikke ønsket å være en del av det britiske kongehuset, slik at de kunne fokusere på egne hjertesaker - som mental helse, kvinnesaker og fokus på barn og unge.

For prins Harry står også arbeid med forsvaret og militæret nære, og alt dette fikk han kombinert under gallatilstelningen Salute To Freedom avholdt i New York i midten av november.

Harry og kona Meghan hadde barnefri, og strålte om kapp på arrangementet. Hun i en kledelig rød gallakjole fra den venezulanske designeren Carolina Herrera.

Tobarnsfaren, som selv har en ti år lang karriere i det britiske militæret og har vært to runder i Afghanistan, kom i en mørk smoking med fortjenestemedaljer han har opparbeidet seg gjennom årenes løp.

Stiller spørsmålstegn ved prinseparets entré i offentligheten

I tillegg hadde begge to den ikoniske valmueblomst på antrekket, som symboliserer Remembrance day den 11. november, der man minnes de som kjempet under første verdenskrig og også hyller andre krigsveteraner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer