Letter på sløret

Meghan og Harry snakker ut hos Oprah

Oprah Winfrey har fått det første store TV-intervjuet med Harry og Meghan siden paret brøt med det britiske kongehuset og flyttet til USA.

ÅPNER SEG: I halvannen time snakker prins Harry og hertuginne Meghan med Oprah Winfrey, i det første store intervjuet siden de sa fra seg kongelige plikter og flyttet til USA. FOTO: NTB
ÅPNER SEG: I halvannen time snakker prins Harry og hertuginne Meghan med Oprah Winfrey, i det første store intervjuet siden de sa fra seg kongelige plikter og flyttet til USA. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det har vært stille fra prins Harry og hertuginne Meghan etter at de flyttet til USA. Det store og åpenhjertige forlovelsesintervjuet fra før de giftet seg skapte dermed ingen trend for hva vi etterhvert kunne forvente oss.

Men nå har paret igjen valgt å stille opp foran kamera, og denne gang er det for ingen ringere enn talkshowdronningen Oprah Winfrey.

Ifølge CBS skal det halvannen time (!) lange intervjuet hos Oprah sendes 7. mars.

Naboer med Oprah

Prins Harry og hertuginne Meghan kjenner Oprah godt fra før. Oprah var en selvskreven gjest i bryllupet deres i 2018 på Windsor Castle, sammen med store deler av Hollywood-eliten.

De tre tilhører også det samme fasjonable nabolaget i nærheten i Montecito i California. Her har Meghan og Harry bodd siden de trakk seg fra kongelige oppgaver og plikter i 2020, og sa fra seg HKH-tittelen.

– Winfrey skal snakke med Meghan, hertuginnen av Sussex, i et innholdsrikt intervju om alt fra å tre inn i livet som kongelig, ekteskap, det å være mor og filantropi, til hvordan hun takler livet under sterkt press, heter det i en uttalelse fra CBS.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer