Meghan og Harry

Meghan og Harry viste endelig frem datteren!

Familien på fire stråler på nytt fotografi.

MEGHAN OG HARRY: Lykken er komplett for ekteparet prins Harry og hertuginne Meghan. Her med barna Archie og Lilibet. FOTO: Alexi Lubomirski
MEGHAN OG HARRY: Lykken er komplett for ekteparet prins Harry og hertuginne Meghan. Her med barna Archie og Lilibet. FOTO: Alexi Lubomirski Vis mer
Publisert

Julehøytiden er tid for ettertanke og refleksjon over året som er gått - og det nye som er rett rundt hjørnet.

En fin tradisjon er å sende hverandre julekort, og heldigvis er dette bevart selv etter datateknologiens inntog på 90-tallet.

Julekort som i gamledager var skrevet for hånd og postlagt i postkassen, er nå for mange blitt digitalt. Og spesielt i pandemitider er digitale julekort kjært å få.

Britiske prins Harry (37) og amerikanske hertuginne Meghan (40), som bor med barna Archie (2) og Lilibet (6 mnd) i California i USA, har som tradisjon å sende julekort til venner og familie, ukjente og bekjente.

- Hun gjorde oss til en familie

I år reflekterte ekteparet, som giftet seg i Storbritannia i mai 2018, over hva barna har formet dem til å bli.

«Dette året ønsket vi vår datter Lilibet velkommen til verden. Archie gjorde oss til Mama og Papa, og Lili gjorde oss til en familie», skriver Meghan og Harry.

Ekteparet skapte furore da de i januar 2020 kunngjorde at de ønsket å trekke seg ut av den britiske kongefamilien og flytte til USA for å fokusere på sine egne hjertesaker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer