Meghan viste frem baby Archie på pappas polokamp!

Dette markerer første gang de kongelige barna er sammen på en offentlig playdate.

Publisert

Den tradisjonsrike polokampen i Berkshire ble avholdt i midten av juli, og på hesteryggen var både prins Harry (34) og prins William (37). Kampen ble holdt bare fire dager at Archie Harrison ble døpt i en privat seremoni på Windsor slott.

Vi har tidligere sett bilder av Williams kone hertuginne Kate og barna som heier fra sidelinjen - men i år ble det ekstra spesielt, ettersom det var første gang prins Harry ble heiet frem av sin egen kone og sønn.

Hertuginne Meghan (37), som ble mor for første gang 6. mai i år, tok med seg sønnen Archie Harrison for å heie frem ektemannen. Hertuginnen koste seg i skyggen, side om side med svigerinnen hertuginne Kate.

POLOKAMP: Det ble en begivenhetsrik dag for de kongelige barna, under fedrenes polokamp. FOTO: NTB Scanpix

Også Kate og Williams barn prins George (5), prinsesse Charlotte (4) og prins Louis (1) var alle tre til stede under polokampen, og de syntes det var stas at familiens yngste medlem også var med. Ved flere anledninger pekte ettåringen Louis i retning Archie, og også prins George benyttet anledningen til å ta sin nye fetter i nærmere skue.

Meghan forholdt seg for det meste i skyggen, for å skåne sønnen for solen

Dette markerer altså første gang de kongelige barna er sammen på en såkalt offentlig playdate.

FAMILILYKKE: Det er aller første gang at prins Harry har hatt kone og barn på sidelinjen under den tradisjonsrike polokampen i Berkshire. Det må uten tvil ha vært et stort øyeblikk for ham. FOTO: NTB Scanpix
FAMILILYKKE: Det er aller første gang at prins Harry har hatt kone og barn på sidelinjen under den tradisjonsrike polokampen i Berkshire. Det må uten tvil ha vært et stort øyeblikk for ham. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan var ikledd en fotsid olivengrønn kjole fra Lisa Marie Fernandez og solbriller fra Stella McCartney. Hun forholdt seg for det meste i skyggen, for å skåne sønnen for solen. Både Kate og Meghan var påpasselig med å smøre barna, og på flere av bildene kan man skimte en solkrem fra billigmerket Nivea. (PSST: Har du fått med deg at KKs nye magasinforside har en føflekk som blir større i direkte sollys?)

Kate var på sin side ikledd en nydelig rosa-rød kjole fra det britiske luksusmerket L.K.Bennett.

Poloarrangementet går under navnet King Power Royal Charity Polo Day og ble avholdt på Billingbear Polo Club i Berkshire. I år ble trofeen Khun Vichai Srivaddhanaprabha Memorial Polo Trophy utdelt for første gang, for å hedre avdøde Leicester City-styreformann Vichai Srivaddhanaprabha som gikk bort i en helikopterulykke i fjor. Deler av fortjenesten fra veldedighetsarrangementet går blant annet til Invictus Games Foundation som står prins Harrys hjerte nærme.

Men til tross for at hertuginne Meghan og prins Archie heiet frem pappa Harry så godt de kunne fra sidelinjen, var det storebror prins William og hans lag som til slutt stakk av med trofeet.

Kilder: Hello Magazine og Harper's Bazaar

KONKURRANSEINSTINKT: Både prins William (i blått) og prins Harry er drevet av en sterk konkurranselyst - men det var prins William som trakk det lengste strået under den årlige polokampen i Berkshire. FOTO: NTB Scanpix
KONKURRANSEINSTINKT: Både prins William (i blått) og prins Harry er drevet av en sterk konkurranselyst - men det var prins William som trakk det lengste strået under den årlige polokampen i Berkshire. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer