Meghan og Harry:

Meghans bror ut mot søsteren: – Harry er nestemann på slakterbenken

Meghans halvbror kommer med steinhard kritikk av henne på australsk TV.

MEGHAN OG HARRY: Harry og Meghan, hertug og hertuginne av Sussex, vinker til de oppmøtte under et besøk på World Trade Center på Manhattan i september 2021. FOTO: REUTERS/Andrew Kelly/File Photo/NTB
MEGHAN OG HARRY: Harry og Meghan, hertug og hertuginne av Sussex, vinker til de oppmøtte under et besøk på World Trade Center på Manhattan i september 2021. FOTO: REUTERS/Andrew Kelly/File Photo/NTB Vis mer
Publisert

Siden skuespiller Meghan Markle og prins Harry giftet seg i 2018, i det som fremsto som et drømmebryllup på Windsor Castle, har det ikke manglet på kontroverser. Meghan og Harry ble foreldre til lille Archie Harrison Mountbatten-Windsor i 2019, og etter det paret opplevde som et massivt mediepress fra de britiske tabloidene, valgte de å si fra seg kongelige plikter og titler, og flytte til USA.

KK har tidligere skrevet om Meghan og Harrys mye omtalte intervju med Oprah, der de blant annet kom med påstander om rasisme i det britiske kongehus.

Paret har siden fått en datter, Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor, og legens anbefalinger ble oppgitt som grunn til hvorfor den gravide hertuginnen ikke var til stede under begravelsen til dronningens ektemann prins Philip i 2021.

– Hun er falsk

Når hertuginne Meghans halvbror Thomas Markle Jr. høsten 2021 sjekker inn i «Big Brother VIP»-huset i Australia, er han langt fra ferdig med de bitre pillene han tidligere har latt falle over sin søster.

Før Mehgan giftet seg med prinsen, gikk Markle Jr. ut og advarte Harry mot ekteskapet. I et intervju med Daily Mirror sa Markle Jr. at han var skuffet over søsteren, og mente hun hadde glemt alt om familien og kun var ute etter berømmelse:

– Hun har tydeligvis glemt alt om hvor hun kommer fra, og bryllupet med prins Harry har splittet familien vår.

GIFT: Prins Harry og Meghan Markle giftet seg i mai may 19, 2018, og fikk titlene hertug og hertuginne av Sussex. FOTO: NTB
GIFT: Prins Harry og Meghan Markle giftet seg i mai may 19, 2018, og fikk titlene hertug og hertuginne av Sussex. FOTO: NTB Vis mer

Halvbroren la heller ikke skjul på at han er bitter over søsteren oppførsel, og mistenkeliggjorde hennes motiver:

– Meg liker å gi uttrykk for at hun er opptatt av humanitært arbeid, kommer overens med mennesker og er en vennlig person, men hun er ingen av de tingene overfor oss i familien. Hun gir verden sin absolutt beste opptreden nå. Hun er falsk.

Han fortsatte:

– Jeg har lest at Meg ønsker å være som Diana. Diana ble tilbedt av mennesker over hele verden. Hun ble elsket av de riktige grunnene. Det er det Meg ønsker, men jeg tror ikke det kommer til å skje. Hun er ikke så genuin som Diana, sa Thomas Markle jr.

Nye beskyldninger

Thomas Markle Jr. er vindusmontør og bor i Oregon. Når 55-åringen høsten 2021 sjekker inn i «Big Brother VIP»-huset i Australia, har han ikke blitt mer positivt stemt overfor søsteren. I skarpe ordelag levner han ikke ekteskapet med den britiske prinsen rare sjansene.

MEGHANS BROR: Thomas Markle Jr. deltar i «Big Brother VIP» Australia 2021, og i traileren retter han hard skyts mot søsteren Meghan, hertuginnen av Sussex. Her fra et boksearrangement i 2019. FOTO: NTB
MEGHANS BROR: Thomas Markle Jr. deltar i «Big Brother VIP» Australia 2021, og i traileren retter han hard skyts mot søsteren Meghan, hertuginnen av Sussex. Her fra et boksearrangement i 2019. FOTO: NTB Vis mer

Allerede i diverse promovideoer fra «Big Brother VIP» presenterer han seg som Meghans Real Big Brother, og kommer med mildt sagt saftige uttalelser om Meghans første ekteskap med filmprodusent Trevor Engelson.

– Mannen hun var gift med første gang, hun bare kjørte rett over ham og dumpet ham.

En av de andre deltakerne i programmet bemerker at «det høres svært kaldblodig ut», hvorpå Meghans bror nikker og svarer:

– Harry er neste mann ut på slakterbenken.

I en annen promovideo for programmet sir Meghans storebror:

– Jeg har sagt til prins Harry: Hun kommer til å ødelegge livet ditt. Hun er veldig overflatisk.

Markle Jr. sier videre at han skal skrive et brev til søsteren, og med pennen i hånd forfatter han et brev som begynner med ordene: «Kjære Meghan og Harry …».

Kilder: Daily mail, Big Brother VIP Australia

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer