Meghan og Harry:

Meghans bror ut mot søsteren: – Harry er nestemann på slakterbenken

Meghans halvbror kommer med steinhard kritikk av henne på australsk TV.

MEGHAN OG HARRY: Harry og Meghan, hertug og hertuginne av Sussex, vinker til de oppmøtte under et besøk på World Trade Center på Manhattan i september 2021. FOTO: REUTERS/Andrew Kelly/File Photo/NTB
MEGHAN OG HARRY: Harry og Meghan, hertug og hertuginne av Sussex, vinker til de oppmøtte under et besøk på World Trade Center på Manhattan i september 2021. FOTO: REUTERS/Andrew Kelly/File Photo/NTB Vis mer
Publisert

Siden skuespiller Meghan Markle og prins Harry giftet seg i 2018, i det som fremsto som et drømmebryllup på Windsor Castle, har det ikke manglet på kontroverser. Meghan og Harry ble foreldre til lille Archie Harrison Mountbatten-Windsor i 2019, og etter det paret opplevde som et massivt mediepress fra de britiske tabloidene, valgte de å si fra seg kongelige plikter og titler, og flytte til USA.

KK har tidligere skrevet om Meghan og Harrys mye omtalte intervju med Oprah, der de blant annet kom med påstander om rasisme i det britiske kongehus.

Paret har siden fått en datter, Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor, og legens anbefalinger ble oppgitt som grunn til hvorfor den gravide hertuginnen ikke var til stede under begravelsen til dronningens ektemann prins Philip i 2021.

– Hun er falsk

Når hertuginne Meghans halvbror Thomas Markle Jr. høsten 2021 sjekker inn i «Big Brother VIP»-huset i Australia, er han langt fra ferdig med de bitre pillene han tidligere har latt falle over sin søster.

Før Mehgan giftet seg med prinsen, gikk Markle Jr. ut og advarte Harry mot ekteskapet. I et intervju med Daily Mirror sa Markle Jr. at han var skuffet over søsteren, og mente hun hadde glemt alt om familien og kun var ute etter berømmelse:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer