Hertuginne Meghan:

Meghans karriere startet på «Deal or No Deal»

Kofferten hennes kan ha blitt solgt for 60 000 norske kroner.

HERTUGINNE MEGHAN: Før skuespillerkarrieren tok av, var Meghan en del av «Deal or No Deal». Foto: Skjermdump fra YouTube
HERTUGINNE MEGHAN: Før skuespillerkarrieren tok av, var Meghan en del av «Deal or No Deal». Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert

Harry og Meghans royale hverdag er nå forbi. Det har lenge stormet rundt paret på grunn av deres beslutning om å løsrive seg fra det britiske kongehuset.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

De har tilbragt mange uker i Canada den siste tiden, men tok nylig turen tilbake til England for å delta på sine siste offisielle, royale plikter.

Til tross for en angivelig isfront mellom paret og prins William og hertuginne Kate, strålte både Harry og Meghan under England-besøket.

LES OGSÅ: Bildet av en overlykkelig prins Harry har gått viralt

Meghans karriere startet på «Deal or No Deal»

Nå som de to er frie til å gjøre det de vil, skal man ikke se bort fra at Meghan tar på seg en rolle eller to som skuespiller igjen. Begge har uttalt at de kommer til å ha stort fokus på veldedig arbeid, men denne friheten de nå har fått, åpner en rekke dører for paret.

Meghan er kjent fra suksesserien «Suits». Men før hun begynte der, var hun blant annet å se på konkurranseprogrammet «Deal or No Deal». TV-programmet går ut på at en heldig deltager må velge ut en og en koffert som blir holdt av enten kvinner eller menn som står på en scene.

Blant de 26 kvinnene fant vi Meghan. Flere av kvinnene Meghan delte scene med har delt sine historier om hertuginnen til Inside Edition. En av dem sier blant annet at Meghan brukte tiden backstage til å lese manus til ulike roller.

I desember 2019 ble det kjent at kofferten Meghan sto ved siden av på «Deal or No Deal» kom til å bli auksjonert bort. Akkurat hvor mye den gikk for, vet vi ikke, men ifølge Business Insider var det forventet at kofferten kom til å få en prislapp på over 60 000 norske kroner.

Det er ingen tvil om at hertuginnen er ei populær dame. Hun har fans over hele verden, og det er nok mange som gjerne skulle sett henne i både film og på TV.

LES OGSÅ: Åpner opp om Tom Cruise-bruddet og livet som alenemor

Meghan og Harry tilbake i London etter Megxit Vis mer

Sjokkerte Sverige

At Meghan har vært med i «Deal or No Deal» er langt ifra en skandale. Det var nok hakket mer oppsiktsvekkende da det ble kjent at den svenske prinsen Carl Philip (40) hadde forelsket seg i «Paradise Hotel»-deltageren Sofia Hellqvist (35).

Det var nok ikke lekende lett for Sofia å komme inn i varmen i det svenske kongehuset, samt å måtte lese alt som sto skrevet om henne da det stormet som mest, men kjærligheten mellom de to sto støtt.

I år kan den svenske prinsen og prinsessen feire fem år som gift. De har også fått to barn, Alexander (3) og Gabriel (2).

Meghans karriere startet på «Deal or No Deal»
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer