Spice Girls

Melanie Chisholm (43) led av spiseforstyrrelser

Sangerinnen innrømmer å ha sultet seg for å komme seg ned til «idealvekten» hennes.

SPISEFORSTYRRELSER: «Spice Girls»-stjernen innrømmer å ha vært plaget med spiseforstyrrelser store deler av karrieren sin.  Foto: Rex Features
SPISEFORSTYRRELSER: «Spice Girls»-stjernen innrømmer å ha vært plaget med spiseforstyrrelser store deler av karrieren sin. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan ha sett ut til at alt var en dans på røde roser for «Spice Girls»-jentene under storhetstiden deres. Ikke bare ble sangene deres raskt noen av de største hitsene i verden - og mange av låtene lever videre den dag i dag - de ble også tidlig i karrieren regnet som noen av de største stilikonene i sin tid!

«Spice Girls»-jentene levde med andre ord livet de fleste av oss drømmer om; de reiste rundt, holdt konserter, fikk sponset masse lekre klær og så videre. 

Men livet med kameraene rundt seg 24 timer i døgnet er ikke «bare bare», og alt er som det ser ut bak kulissene. Vi skrev tidligere i år om sangerinnen Geri Halliwell (44) som etter flere år åpnet seg opp om bulimien. Og hun er ikke den eneste i «Spice Girls»-gjengen som har lidd av en spiseforstyrrelse. Nå forteller nemlig Melanie Chisholm (43) at hun lenge hadde et komplisert forhold til mat. 

LES OGSÅ: De første tegnene på spiseforstyrrelser 

- Å bli en mor var en stor del av det å bli frisk

Det hele startet allerede i tenårene for Chisholm, som veide under 50 kilo da hun gikk på collage og studerte scenekunst. Og den lave vekten kom ikke av seg selv. Ifølge Daily Mail skal stjernen ha trent opp til 12 timer i døgnet enkelte dager, i tillegg til at hun hadde lite kunnskap om mat og kosthold - og rampelyset gjorde det ikke noe bedre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer