Angelina Jordan

Men er det ikke …?

Slik ser den norske sangfuglen ut i dag. Og spesielt én ting overrasker fansen.

HYLLES: Fans fra hele verden hyller norske Angelina Jordan på Instagram. FOTO: @angelinajordana/Instagram
HYLLES: Fans fra hele verden hyller norske Angelina Jordan på Instagram. FOTO: @angelinajordana/Instagram Vis mer
Publisert

Da åtte år gamle Angelina Jordan sang seg inn i norske hjerter i TV2s «Norske Talenter» i 2014, var ikke et øye tørt. Den talentfulle jenta fikk mye oppmerksomhet, ikke bare fordi hun vant, men også fordi mange av dommerne mente hun sang som en voksen.

Med sin litt raspende, alvorstunge stemme tolket hun jazzlåter som «Gloomy Sunday» og «Fly Me to the Moon», og Angelina ble snart kjent også internasjonalt, og omtalt i både People og Time Magazine.

MINNERIK: Bare åtte år gammel slo Angelina Jordan gjennom som vinner av Norske talenter på TV2. Siden da har hun ikke ligget på latsiden. FOTO: Berit Roald / NTB
MINNERIK: Bare åtte år gammel slo Angelina Jordan gjennom som vinner av Norske talenter på TV2. Siden da har hun ikke ligget på latsiden. FOTO: Berit Roald / NTB Vis mer

Oslo-jenta Angelina gikk på Steinerskolen, og behersker både piano, fiolin, fløyte og gitar. Under norske talenter ble hun kjent for å opptre barbeint, og i barneboken «Mellom to hjerter» som hun utga i 2015 sammen med bestemor, får leseren vite årsaken:

Under et besøk i Asia skal Angelina ha møtt en fattig, foreldreløs jente som hun ga bort skoene sine til, og til gjengjeld lovet jenta å alltid be for Angelina.

Over dammen

Men hva har skjedd i Angelinas liv siden gjennombruddet? På Instagram kan de 325 tusen følgerne hennes få innblikk i livet hennes i USA. Tenåringsjenta har nemlig flyttet til Los Angeles for å satse på musikk.

Her skriver hun egne låter, og har flere kanaler på YouTube. I 2020 fikk hun platekontrakt med Republic Records, og den første singelen ble produsert av Stargate.

Men det er kanskje ikke så lett å kjenne igjen den norske sangfuglen ved første øyekast. Mens hun her hjemme sto på scenen med store brune øyne, er hun nemlig på Instagrammen sin nå ofte å se med turkist blikk. Sannsynligvis gjennom fargede kontaktlinser, som er en populær måte å endre øyefarge på.

Flere fans har kommentert forandringen, og en skriver:

«Angelina, du har VAKRE brune øyne! Jo, du er pen med blå også, men jeg vil alltid foretrekke dine naturlige, fantastiske brune øyne».

En annen skriver:

«Jeg elsker de brune øynene dine, Angelina», etterfulgt av to hjerter.

Det kan se ut som om Angelina har valgt sin egen vei, uavhengig av hva fansen mener, og hun får komplimenter fra fans fra hele verden også for det blå blikket:

«Du har verdens mest fantastiske blå øyne», skriver en.

Angelina var finalist i America's Got Talent The Champions i 2020, med sin versjon av Queens Bohemian Rhapsody. Tolkningen fikk dommer Heidi Klum til å trykke på gullknappen, noe som sikret Jordan finaleplass. Også Queen hyllet Angelina i en egen tweet.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer