Kjendisbarn

Men er det ikke …?

Nå går hun i sin kjente pappas fotspor.

KJENDISBARN: Denne unge damen går i sin kjente fars fotspor. FOTO: Lisa OConnor/AFF/NTB
KJENDISBARN: Denne unge damen går i sin kjente fars fotspor. FOTO: Lisa OConnor/AFF/NTB Vis mer
Publisert

IKK skriver si stadig vekk om kjendisbarn, og å finne likhetstrekk mellom barn og deres kjente foreldre er noe leserne åpenbart setter pris på.

Vi har for eksempel skrevet om denne unge mannen, som har arvet krøllene etter sin superstjernefar, og denne kjekke karen, som går i fotefarene til sin modellmor.

Å finne likhetstrekk mellom denne unge damen og hennes far er imidlertid ikke like lett. Da hun kom til verden i 1998, ville mange ha det til at hun ikke var hans biologiske barn, og at heller ikke hennes to brødre er det.

At foreldrene hennes skulle møtes og bli foreldre lå absolutt ikke i kortene, og lenge hadde det versert rykter om hennes far. Han hadde rukket å gifte seg én gang allerede, men det første ekteskapet varte bare i to år.

Hans nye kone kom nærmest ut av det blå, og mange mente det måtte være noe muffens når en stjerne av et slik kaliber plutselig giftet seg med en ukjent kvinne fra helsevesenet.

Felles skjebne

Noe annet var det med farens første kone. På mange måter satt de begge i samme båt, og hadde vært i medienes søkelys fra de var bitte små. Og tragisk nok skulle vår unge venninnes far og hans første kone så vidt rekke å oppleve sin egen 50-årsdag, før de døde, under det som har blitt omtalt som nokså like forhold.

Men også vår venninne har fått erfare at det kan være tungt å stå i medienes søkelys. Etter farens død var alle kameralinser rettet mot henne og brødrene, og i begravelsen holdt hun en rørende tale der hun beskrev ham som verdens beste far.

Det var for øvrig ikke det samme inntrykket omverdenen hadde.

Begynner det å demre for deg hvem vi snakker om?

Vi tar et hint til.

Begge brødrene hennes har navn som leder tankene til de rojale rekker, og en av brødrene hennes hadde sin første medieopptreden da faren holdt den lille babyen over et rekkverk på hotell Adlon i Berlin i 2002.

Vi snakker selvsagt om …

Michael Jackson, og hans datter Paris Jackson.

Pedofili-anklager

Paris Jackson ble født i 1998, og moren er sykepleier Debbie Rowe. Debbie var gift med Michael Jackson i fire år, fra 1996 til år 2000, og er altså mor til to av hans tre barn. Da paret skilte seg overlot Debbie foreldreretten til Michale Jackson. Selv skal hun ha fått åtte millioner dollar og et hus i Beverly Hills, følge Los Angeles Times.

Da alarmen gikk i 2009 om at kongen av pop var kjørt til sykehuset, og senere døde, hadde han allerede flere anklager mot seg om pedofili og seksuelt misbruk av barn. I 2005 ble han frikjent i en straffesak hvor han var anklaget for seksuelle overgrep mot barn og servering av alkohol til mindreårige.

Men anklagene skulle fortsette også etter hans død, blant annet i en dokumentar, der det som skal ha vært tidligere ofre har stått frem og fortalt om hvordan stjernen «groomet» dem.

Grunge-rocker

Michael Jacksons barn ga i 2010 et intervju på «Oprah» sammen med sin farmor Katherine, og fortalte om livet etter farens bortgang.

Datteren Paris har siden gått i farens musikalske fotefar. Som grunge-rocker spiller hun i duoen The Soundflowers, og har blant annet opptrådt på The Jimmy Fallon Show. Hun har dessuten hatt flere roller på film og TV, samt modelloppdrag.

Deprimert

Livet har imidlertid ikke fart vel med Paris, og i 2013 skal hun ha ringt et nødnummer og sagt at hun var i ferd med å ta livet av seg. Hun slet med rus, og som ledd i avvenningen skal hun ha blitt sendt til en skole i Utah, for øvrig samme skole som navnesøster Paris Hilton hevder hun ble utsatt for overgrep på.

Paris Jackson har sagt i intervjuer at hun er overrasket over at hun endte opp med en mann ved sin side, ettersom hun har datet flere kvinner enn menn:

– Jeg ser ikke på meg selv som biseksuell, siden jeg har datet mer enn kun kvinner og menn. Jeg har datet en mann med vagina.

I 2021 var Paris gjest på Red Table Talk hos venninnen Willow Smith. Her fortalte hun at hun led av PTSD, etter å ha blitt jaget av paparazzier fra hun var nyfødt, men at hun i dag har det godt mentalt.

Moren Debbie legger stadig ut bilder av sine tre barn på Instagram, og på farsdag delte hun bilde av sin eksmann Michael, og deres sønner. Hun har engasjert seg i kampanjen Jutstice 4 MJ, og er heller ikke redd for å dele øyeblikk fra familielivet, og sine barns far:

Når Paris holder konserter er moren rett som det er i publikum, og ut fra bildene å bedømme kan det se ut som om Paris har et godt forhold til sin mor.

MOR OG DATTER: Paris jackson og moren Debbie etter en konsert i 2019. FOTO: Chelsea Lauren/REX/Shutterstock/NTB
MOR OG DATTER: Paris jackson og moren Debbie etter en konsert i 2019. FOTO: Chelsea Lauren/REX/Shutterstock/NTB Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer