Kjendisbarn

Men jøss, er det ikke …

Denne karen har virkelig blitt mer og mer lik faren – OG moren.

KJENDISBARN: Denne karen har arvet utseendet til både mamma og ikke minst pappa. FOTO: Laurent VU/SIPA/Shutterstock/NTB
KJENDISBARN: Denne karen har arvet utseendet til både mamma og ikke minst pappa. FOTO: Laurent VU/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Da vår unge venn kom til verden i 2001 var det mange som lurte på om moren endelig hadde latt seg tøyle. Hun hadde i to årtier vært noe av en rebel på den internasjonale stjernehimmelen, og fryktløst gått sine egne veier.

Men det var ett område hun ikke til fulle hadde greid å beseire, og det var filmlerretet. Anmeldelsene var ofte midt på treet, til tross for at hun etter hvert hadde flere filmer på resymeet.

La oss forlate vår unge venns mor et øyeblikk, og heller skue mot hans far. Han ble født i England i 1968, og etter å ha sett filmen Butch Cassidy and the Sundance kid, bestemte han seg for at han ville bli regissør.

Som 15-åring droppet han ut av skolen og begynte som kabeldrager på et filmsett. Snart laget han egne kortfilmer, og utover 90-tallet utviklet han talentet sitt i den grad at artisten Stings kone Trudy Styler bestemte seg for å investere i ham. I 1998 kom han med sin første spillefilm, som ble en stor hit, og gjorde ham til en av sin tids mest fremadstormende regissører.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer