Meghan fødsel:

Mens vi venter på kongelig fødsel: Slik så Meghan og Harry ut som barn!

Skal vi konkludere ut ifra barnebildene av hertugparet, kommer den lille til å bli et ekte sjarmtroll.

SJARMTROLL: Det er tre år som skiller prins Harry og kona hertuginne Kate. Her er Harry fotografert på mamma Dianas armkrok i 1985. Bildet av Meghan er tatt rundt samme tid. FOTO: NTB Scanpix
SJARMTROLL: Det er tre år som skiller prins Harry og kona hertuginne Kate. Her er Harry fotografert på mamma Dianas armkrok i 1985. Bildet av Meghan er tatt rundt samme tid. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På 80-tallet vokste to små barn opp på hver sin side av Atlanterhavet.

Den lille gutten, som hadde fått tittelen prins Henry Charles Albert David da han ble født på St Mary's Hospital i London den 15. september 1984, vokste opp på det kongelige slottet Kensington Palace vest i London.

På den amerikanske solkysten, nærmere bestemt i den afro-amerikanske bydelen View Park-Windsor Hills area i California, vokste Rachel Meghan Markle opp. Hun kom til verden 4. august 1981.

MOR OG DATTER: Meghan Markle med mamma Doria på begynnelsen av 80-tallet. FOTO: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Meghan Markle med mamma Doria på begynnelsen av 80-tallet. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Og kanskje dette var det aller første tegnet. At hun vokte opp i et nabolag som hadde Windsor i navnet - og at han tilhører The House of Windsor, som er det offisielle navnet brukt i Storbritannia om kongehuset. For å toppe det hele skulle disse to barna ende opp med å gifte seg tre tiår senere på Windsor slott litt utenfor London.

Det må være lov å spekulere i om det finnes mer mellom himmel og jord enn det vi ser.

Se videosnutt av prinsesse Diana på norgesbesøk i februar 1984. Her var hun to måneder på vei med prins Harry i magen:

Skilsmissebarn

En kort kjøretur unna, i Notting Hill, der prins Harry vokste opp med den to år eldre storebroren prins William, lå det både en barnehage og en førskole som de to prinsene gikk i. Siden gikk prins Harry på kostskolen Ludgrove School i Berkshire.

Mens han gikk på denne skolen opplevde prins Harry alle barns største frykt - å miste en forelder. Bare to uker før han skulle fylle 13 år ble moren, prinsesse Diana av Wales, drept i en bilulykke i Paris. Fra da av skulle livet hans aldri bli det samme igjen.

PÅ MAMMAS ARM: Lille prins Harry med mamma prinsesse Diana på en regnfull dag i 1987. FOTO: NTB Scanpix
PÅ MAMMAS ARM: Lille prins Harry med mamma prinsesse Diana på en regnfull dag i 1987. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Med en far i showbiz ble Meghan Markle signet opp på privatførskolen Hollywood Little Red Schoolhouse. Hun fikk raskt øynene opp for teater og skuespill, og ettersom det viste seg at hun hadde et talent for nettopp dette fortsatte hun på denne karriereveien. Hun gikk også på den private katolske skolen Immaculate Heart High School, til tross for at hun var oppdratt som protestant.

Da Meghan var seks år skilte foreldrene Thomas Markle og Doria Ragland seg, og lille Meghan fikk et svært nært bånd til moren Doria. I 1996, året før prinsesse Diana døde, skilte prins Harrys foreldre seg.

Disse erfaringene har gjort at både prins Harry og hertuginne Meghan har en spesiell forkjærlighet for barns ve og vel - noe de også har tviholdt på i sitt virke som hertugpar.

SNART BLIR DE FORELDRE: Prins Harry og hertuginne Meghan har alltid vært opptatt av barns ve og vel. Her med en søt liten jente i Australia høsten 2018 - da hadde det akkurat blitt kjent at hertuginne Meghan venter sitt første barn. Terminen er satt til april/mai. FOTO: NTB Scanpix
SNART BLIR DE FORELDRE: Prins Harry og hertuginne Meghan har alltid vært opptatt av barns ve og vel. Her med en søt liten jente i Australia høsten 2018 - da hadde det akkurat blitt kjent at hertuginne Meghan venter sitt første barn. Terminen er satt til april/mai. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

På sin nyopprettede Instagram-profil @sussexroyal har de to ytret at de ønsker at i stedet for babygaver til den nyfødte (for ja, de venter jo som kjent sitt første barn any minute now!), så vil de at folk heller skal donere penger til fire utvalgte veldedighetsorganisasjoner som jobber for barn og unge.

En av organisasjonene er en lokal institusjon som jobber for barn i området der hertuginne Meghan vokste opp.

Så, mens vi venter på at Baby Sussex skal komme til verden kan vi kose oss med de sjarmerende barnebildene av prins Harry og hertuginne Meghan:

SJARMTROLL: Her er et knippe av våre favoritt-barnebilder av hertuginne Meghan og prins Harry! FOTO: NTB Scanpix

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer