Meryl Streep:

Meryl Streep skal være med i «Big Little Lies» sesong 2

Skal spille moren til «Perry».

MERYL STREEP: Mye tyder på at rollen hun skal spille var skrevet utelukkende for henne. Vi gleder oss! FOTO: NTB Scanpix
MERYL STREEP: Mye tyder på at rollen hun skal spille var skrevet utelukkende for henne. Vi gleder oss! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selveste Meryl Streep (68) står på rollelisten sammen med Nicole Kidman (50), Reese Witherspoon (41) og Laura Den (50) når den etterlengtede andre sesongen av HBO-serien «Big Little Lies» endelig kommer tilbake på skjermen.

Vi vet ikke så mye om den andre sesongen ennå, men med Meryl Streep på rollelisten er vi ganske sikre på hvor neste års Emmy-priser kommer til å ta veien.

LES OGSÅ: Her gir Meryl Streep et stikk til Donald Trump

Sin egen rolle

Det gjør ikke forventningene mindre at Meryl Streep sin karakter har fått navnet Mary Louise Wright, og som den mest hardbarka fansen er klar over, er Meryl sitt virkelige navn Mary Louise. Med andre ord ser det ut som om rollen har blitt skrevet med henne spesielt i tankene.

Mary Louise kommer til Monterrey på utkikk etter svar, etter at sønnen hennes Perry, spilt av Alexander Skarsgård (41), døde på slutten av første sesong, og nå er hun bekymret over hvordan barnebarna takler farens død.

Vi er allerede veldig nysgjerrige på hvilken rolle hun inntar i serien, og ble glad da vi fant ut at Vulture allerede har kommet frem til noen gode alternativer, basert på hennes tidligere roller.

Hvilken Meryl Streep tror du vi får se?

LES OGSÅ: Eminems datter er nå blitt 22 år!

«The Devil Wears Prada»-Meryl

Den kalde og underholdende Meryl er absolutt et alternativ vi kan regne med å få se, litt som hun var i den populære filmen «The Devil Wears Prada». Det hadde ikke forundret oss om hun kom inn i serien med sølvgrått hår, forferdelig rik, og med et nykjøpt hus på stranda som får Renatas palass til å se ut som et dukkehjem. Deretter kan vi se henne for oss mens hun inviterer Celeste over på en kopp te, mens hun stirrer henne kaldt og lenge inn i øynene.

STRENG: Vi har ikke problemer med å se for oss Meryl Streep i denne rollen, nok en gang. Foto: The Devil Wears Prada
STRENG: Vi har ikke problemer med å se for oss Meryl Streep i denne rollen, nok en gang. Foto: The Devil Wears Prada Vis mer

«The Hours»-Meryl

Det kan også hende vi får se en mer jordnær Meryl, litt som rollen hennes i «The Hours», hvor hun også spilte sammen med Nicole Kidman. Kanskje Perrys mor ikke vet noe om den overdådige livsstilen hans, og hun er bare en normal kvinne som forsøker å holde seg samlet gjennom det hele.

NORMAL: Kanskje får vi se en mer jordnær og samlet Meryl på skjermen denne gangen. Foto: The Hours
NORMAL: Kanskje får vi se en mer jordnær og samlet Meryl på skjermen denne gangen. Foto: The Hours Vis mer

«Mamma Mia!»-Meryl

Okei, så er det kanskje litt usannsynlig at vi får en syngende og dansende Meryl Streep inn på settet, men vi kan jo alltids håpe. Kanskje de slår til med en egen musikal-episode? Vi kan nærmest høre duetten mellom Bonnie og Mary Louise. Den har fått navnet «I Birthed Him, You Killed Him (Ay Yay Yay!)».

LES OGSÅ: Se traileren til den nye Mamma Mia-filmen

SYNGENDE: Kanskje lite sannsynlig at hun begynner å synge, men Mamma Mia! er såpass ikonisk at den må med likevel. Foto: NTB Scanpix
SYNGENDE: Kanskje lite sannsynlig at hun begynner å synge, men Mamma Mia! er såpass ikonisk at den må med likevel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ukjent Meryl

For å være ærlig er det ingen som vet hvor stor denne rollen skal være, eller omfanget av den. For alt vi vet dukker hun kun opp som en gjest i en episode, men selv om det er tilfellet gleder vi oss til å se henne i rollen, og vi er sikre på at hun gir oss nok en legendarisk rolle vi kan se tilbake og mimre om! En vakker dag snakker vi om «Big Little Lies»-Meryl.

LES OGSÅ: Her er det første bildet av Zac Efron som den berømte seriemorderen Ted Bundy

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer