Mette-Marit

Mette-Marit løy og skyldte på datteren

Kronprinsessen har fremdeles skyldfølelse for hendelsen.

METTE-MARIT: Kronprinsesse Mette-Marit og datteren prinsesse Ingrid Alexandra har et svært nært forhold. Her under 17. mai-feiringen utenfor Skaugum i Asker i 2020. FOTO: Lise Åserud / NTB
METTE-MARIT: Kronprinsesse Mette-Marit og datteren prinsesse Ingrid Alexandra har et svært nært forhold. Her under 17. mai-feiringen utenfor Skaugum i Asker i 2020. FOTO: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mette-Marit, vår sporty og friluftsglade kronprinsesse, stilte nylig opp hos Else Kåss (40) i podkast-serien The Kåss Furuseths, og snakket blant annet ut om skiulykken som skjedde like før jul.

Ulykken skjedde i skibakken i Uvdal, og kronprinsessen brakk halebenet ved heisen i skianlegget. Kronprinsfamilien har hytte i hyttegrenda Fjellsnaret i Uvdal.

Til Else erkjenner kronprinsessen at hun ble veldig flau av hendelsen - så flau at hun faktisk skyldte på sin 17 år gamle datter prinsesse Ingrid Alexandra for ulykken.

- Det var altså så flaut, og det var ikke fordi jeg er kronprinsesse. Apropos morsdagen, så gjorde jeg noe som ... det gjorde så utrolig vondt, så jeg skyldte litt på Ingrid. Jeg trengte noen å skylde på.

Kronprinsessen småler, og det er tydelig at hun er flau over hendelsen og sin egen oppførsel.

- Det er jo noe av det mest grusomme man kan gjøre. «How to be a bad mother!», liksom. Jeg kommer ikke over det ennå. Jeg sa at det var Ingrid sin feil, fordi hun hadde hektet seg i min ski. Men det var jo ikke sant, sier trebarnsmoren og ler av sin egen dumskap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer