Obama:

Michelle og Barack Obama får kanskje egen Netflix-serie

Snakker med strømmetjenesten om flere ideer.

OBAMA: Det tidligere presidentparet snakker med strømmetjenesten om å lansere sin egen serie. Foto: NTB Scanpix
OBAMA: Det tidligere presidentparet snakker med strømmetjenesten om å lansere sin egen serie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det begynner å bli en stund siden Barack Obama takket for seg i Det Hvite Hus, og sjokkbeskjeden om at Donald Trump ble Amerikas neste president kom. (Psst: Kjendisene tar til sosiale medier for å uttrykke sin misnøye med president Donald Trump)

Nå viser det seg at verken Barack eller Michelle Obama har planer om å trekke seg vekk fra rampelyset, selv om de kanskje blir værende på en litt annen måte enn de fleste hadde sett for seg på forhånd.

LES OGSÅ: Michelle Obama: - Det er ingen grunn til å bekymre seg for at apokalypsen er nær

I forhandling med Netflix

Det var New York Times som først omtalte saken, og delte nyheten om at Barack og Michelle Obama nå sitter i avanserte forhandlinger med strømmetjenesten Netflix om å lansere en rekke ulike serier.

Foreløpig er det ingen som vet hvor mange ulike serier det er snakk om, men det er snakk om et flertall, og presidentparet kommer selv til å dukke opp i flere av dem.

Barack skal imidlertid ikke ønske å bruke serien som en motvekt til Trump eller noen av de andre republikanerne. I stedet ønsker de å bruke seriene til å fortelle engasjerende og inspirerende historier.

LES OGSÅ: Se så store Obamas døtre har blitt!

To ideer vurdert

Ifølge New York Times skal strømmetjenesten så langt ha vurdert to ideer. Den ene innebærer et show hvor Barack styrer en samtale rundt flere temaer som dominerte presidentskapet hans, som for eksempel helsehjelp, stemmerett, innvandring og klimaendringer.

Den andre serien vil etter planene ha Michelle i sentrum, og dreie seg rundt ernæring, og de sakene hun brant for mens hun var førstedame. En talsperson fra Netflix skal imidlertid ha nektet å bekrefte dette.

Eric Schultz, rådgiver for Michelle og Barack Obama, kommer imidlertid med en kommentar til New York Times:

- Michelle og Barack Obama har alltid hatt tro på kraften i en god historie, og deres evne til å inspirere. Gjennom livene deres har de løftet frem historiene til mennesker som har forsøkt å endre verden, og gjøre den til et bedre sted å være. Nå som de ser på fremtiden, leter de etter nye måter de kan hjelpe andre med å nå ut med disse historiene.

Vi håper selvfølgelig at det blir noe av én eller flere av disse Netflix-planene!

LES OGSÅ: USAs visepresident Joe Bidens tragiske fortid: Mistet kona og datteren i bilulykke og sønnen til kreft

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer