Rydderevolusjonen

Midt i rotet fant Kjersti en beskjed fra fortiden

Familien Cowards fikk seg en overraskelse da de fant en gammel amerikakoffert: - Den hadde ikke vært åpnet siden midten av 40-tallet.

RYDDEREVOLUSJONEN: Kjersti Coward og familien fikk hjelp til å rydde ut av roterommene på TV. Det bød på noen overraskelser. FOTO: Cato Ingebrigtsen/Rydderevolusjonen
RYDDEREVOLUSJONEN: Kjersti Coward og familien fikk hjelp til å rydde ut av roterommene på TV. Det bød på noen overraskelser. FOTO: Cato Ingebrigtsen/Rydderevolusjonen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke særlig rart at programmet «Rydderevolusjonen» som går på TV2 om dagen er blitt populært hos mange. Ikke bare er det underholdende å se hva som skjuler seg bak andres dører og i andres rot, det kan være nesten smertelig relaterbart!

Det er tross alt ikke akkurat enkelt å holde orden i hjemmet i en hektisk hverdag.

Det står mildt sagt respekt av å slippe en hel TV-produksjon inn i stua. Og i boden. Og i garasjen. Dette gjorde Coward-familien - og fikk god hjelp til å kvitte seg med haugevis av ting.

- Jeg var egentlig skeptisk til å være med, for når alt kommer til alt, sånn i hverdagen, følte vi oss relativt normale. Ja, vi hadde jo et kjemperoterom, men vi følte selv at de andre rommene var relativt ryddige, sier Kjersti Coward til KK.

- Ubevisste over lang tid

Under innspillingen av Rydderevolusjonen, ble det valg ut og avklart bestemte «roterom» som skulle gjennomgås. Alt innholdet i disse, ble tatt med ut og inn i et stort varehus, hvor alt ble sortert og lagt utover. Det var et sjokk å se - men det var ikke bare negativt, forteller Coward.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer