Mila Kunis og Ashton Kutcher

Mila Kunis: – Går på do med døra åpen

Mila Kunis røper grunnen til familiens toalettvaner. Noen som kjenner seg igjen?

ÅPEN DØR: Ashton Kutcher og Mila Kunis har vært et par siden 2015. I et nytt intervju forteller Mila åpenhjertig om familiens toalettvaner. Her fra Oscarutdelingen i 2022. FOTO: Jordan Strauss/Invision/AP/NT
ÅPEN DØR: Ashton Kutcher og Mila Kunis har vært et par siden 2015. I et nytt intervju forteller Mila åpenhjertig om familiens toalettvaner. Her fra Oscarutdelingen i 2022. FOTO: Jordan Strauss/Invision/AP/NT Vis mer
Publisert

Skuespillerparet Ashton Kutcher og Mila Kunis skapet overskrifter da de fant hverandre i 2015. Ashton hadde vært gift med Demi Moore i åtte år, fra 2005 til 2013, og hadde fungert som en slags ung stefar til Demis tre døtre, som hun har med Bruce Willis. Det var en knust Demi som brukte lang tid på å komme over bruddet med den 15 år yngre Ashton.

Mila Kunis er blant annet kjent fra filmen Black Swan, og hun og Kutcher har i dag to barn, den sju år gamle datteren Wyatt og den fem år gamle sønnen Dimitri.

Fritt innsyn

I et nytt intervju røper Mila Kunis at det å bli mor har fått henne til å tenke nytt rundt personlig hygiene og toalettvaner. Det var i et eksklusivt intervju med avisen E! News at Mila lettet på sløret om hvordan det å få barn har endret henne, og at hun nå har gitt helt opp å lukke døren etter seg når hun er på do.

Hun forteller at barna har et naturlig forhold til alt som har med kroppen og gjøre, på godt og vondt, og at hele familien alltids banker på døren når hun er på do, og ber om å få komme inn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer