VEKKER OPPSIKT: I Equinox-kampanjen «ammer» Lydia Hearst to tvillingbabyer - og dette har skapt reaksjoner blant folket. Her med forloveden Chris Hardwick under Star Wars-premieren i Hollywood i desember. Se det mye omtalte bildet nederst i saken! Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: I Equinox-kampanjen «ammer» Lydia Hearst to tvillingbabyer - og dette har skapt reaksjoner blant folket. Her med forloveden Chris Hardwick under Star Wars-premieren i Hollywood i desember. Se det mye omtalte bildet nederst i saken! Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lydia Hearst

Milliardærarving Lydia Hearst sjokkerer med dette Steven Klein-bildet

31- åringen hadde ikke noe imot å liksom-amme to babyer for åpent kamera.

KK.NO: I en ny reklamekampanje for den amerikanske luksus-treningskjeden Equinox, hvis slagord er «forplikt deg til noe», stiller den barnløse miliardærarvingen Lydia Hearst (31) i bare nettoen - bærende på tvillingbabyer som hun tilsynelatende ammer.

Det er ingen tvil om at bildet vekker oppsikt blant folket, og i kommentarfeltet hos DailyMail går det hardt for seg.

LES OGSÅ: Er det vits i å amme mer enn ett år?

«Dersom barnet ikke er hennes, og du ikke er en amme, blir ikke dette... um.. å trå over en grenser?», er det en som kaller seg «justsillyme69» som skriver.

En annen som kaller seg «murasaki» spør:

«Hva er det de egentlig prøver å selge her?»

Kampanjen er tatt av den anerkjente kjendisfotografen Steven Klein (50), som selv har lagt ut bildet på Instagram: 

#CommitToSomething @equinox @lydiahearst

Et bilde publisert av Steven Klein (@stevenkleinstudio)

- Dette er perfeksjon!

Men det er ikke bare negativ kritikk å spore.

LES OGSÅ: - Helt naturlig å amme hverandres barn

Flere hyller nemlig fotograf Klein, og kaller kampanjen ren kunst:

«Dette er perfeksjon. Den beste kampanjen jeg har sett. Du er så talentfull!!», skriver en som kaller seg «milashka_mar» i kommentarfeltet til Instagram-bildet.

En annen skriver:

«Til alle dere som tenker at dette er fornærmende, dere representerer det som er galt med vårt land. Kvinner blir regelrett presset til å amme (og blir rett og slett fortalt at morsmelkerstatning er som gift), men GUD FORBY om de praktiserer det i det offentlige rom. Dersom du kun ser bryster som noe seksuelt, og blir fornærmet av dette - så er du en drittsekk», ytrer Nicole Greene (som kaller seg «its_me_nic_g» på Instagram) i kommentarfeltet.

Arving til gigantisk formue

Lydia Hearst er barnebarn av den nå avdøde mediamogulen og mangemilliardæren William Randolph Hearst (1863 - 1951), og er en av arvingene til den gigantiske Hearst publishing-formuen.

Hun er forlovet med Chris Hardwick (44), som er administrerende direktør i Nerdist Industries. Paret har altså foreløpig ingen barn.

FOTOGRAFEN: Steven Klein får både ris og ros for reklamekampanjen han har gjort for den luksuriøse treningskjeden Equinox. Foto: NTB Scanpix
FOTOGRAFEN: Steven Klein får både ris og ros for reklamekampanjen han har gjort for den luksuriøse treningskjeden Equinox. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Menns tur til å amme?

I tillegg til ammebildet portretteres også en sexorgie, en kvinne som lever med flere katter, en mann som ligger i en sofa og slikker på dollarsedler og en ekstrem-feminist i den omstridte Equinox-kampanjen.

Det er skuespiller Jean-Claude van Dammes (55) datter Bianca Bree (25) som portretterer superfeministen.

Se hele kampanjen her.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: