MARIA OG EDVARD: I TV-serien «Maria & Edvard» som går på Viafree blir vi bedre kjent med milliardærarving Maria Høili. Hun har flyttet med familien til Venice Beach. Foto: Privat
MARIA OG EDVARD: I TV-serien «Maria & Edvard» som går på Viafree blir vi bedre kjent med milliardærarving Maria Høili. Hun har flyttet med familien til Venice Beach. Foto: Privat Vis mer

Maria og Edvard:

Milliardærarving Maria Høili avslører at hun ikke har snakket med faren sin på to år

- Pappa jobbet svært mye i oppveksten min og det ble ikke mye tid til samvær, sier Maria til KK.

Publisert

Denne høsten har vi fulgt ekteparet Maria (34) og Edvard (31) Erken Høili på flyttefot fra Lier til Venice Beach i Viafree-serien «Maria & Edvard». Maria er datter av den norske Europris-gründeren Terje Høili, og har arvet flere milliarder av ham.

I ukes episode åpner hun opp om at hun har hatt lite med faren å gjøre de siste årene.

- Pappa er det lenge siden jeg har snakket med. Det er vel et par år siden, tror jeg. Vi har vel møttes én gang i året, eller noe. Det har ikke vært noe mer enn det, forklarer hun.

Til KK utdyper hun:

- Det stemmer at jeg ikke har snakket med min far siden bruddet med min eksmann i august 2014. Når det gjelder forholdet har vi aldri vært særlig nære. Etter at mine foreldre skilte lag da jeg var fire år gammel flyttet jeg med min mor. Pappa jobbet svært mye i oppveksten min og det ble ikke mye tid til samvær.

- Er det sårt?

- Det har alltid ligget et savn i bunnen, det skal jeg ikke legge skjul på. Pappa har alltid vært en viktig person for meg og jeg tror de fleste skilsmissebarn opplever et savn til den personen som velger, eller ikke velger (av ulike årsaker), å være delaktig i ens liv. Når vi møtes er det i sammenhenger der det er naturlig å møtes, slik som bursdager og høytider. Pappa er en fin person, og jeg er veldig glad i ham selv om vi ikke har hatt så mye tid sammen, sier hun til KK.

SUKSESS: Europris-gründer Terje Høili (nr.2 fra v.) med administerende direktør Pål Wibe (m. briller) og medgründer Wiggo Erichsen (t.v.) da Europris ringte i åpningsbjella under børsnoteringen på Oslo Børs i juni 2015. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Europris-gründer Terje Høili (nr.2 fra v.) med administerende direktør Pål Wibe (m. briller) og medgründer Wiggo Erichsen (t.v.) da Europris ringte i åpningsbjella under børsnoteringen på Oslo Børs i juni 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Milliardærarving Maria Høili lider av diagnosen bipolar type 2

- Pappa har ikke møtt Marias familie

Ektemannen Edvard forteller i episoden at hans egen familie ikke har møtt konas familie, og at de er fra helt forskjellige kår.

- Pappa har ikke møtt Marias familie. Ennå. Vi er liksom litt for oss selv, og er ikke så mye med familien, egentlig. Jeg kommer fra en familie der man er litt sånn, det man har det er man litt likegyldig til. Man oppnår ikke lykke av materielle ting.

Maria og Edvard møttes i 2014, men da var hun i et forhold med en annen mann - som hun har tre barn med. Til KK har hun tidligere fortalt at hun etter hvert forsto at mannen som jobbet i smoothiebaren ved treningssenteret hun jobbet på var mer enn bare en god samtalepartner.

- Situasjonen var vanskelig fordi jeg ikke var i et lykkelig forhold. Jeg valgte å bryte ut av dette forholdet, det var tøft og vondt og førte med seg mye smerte. Å gå fra en mann som du har tre barn med var et utrolig vanskelig valg, og jeg spurte meg selv tusenvis av ganger om jeg kom til å ta det riktig valget, eller om jeg var egoistisk. Jeg valgte å være ærlig, og å si at jeg hadde forelsket meg i en annen mann. Jeg angrer ikke et sekund på dette i dag. Vi har aldri hatt det bedre som familie, og Edvard er verdens beste reservepappa. Han behandler barna som sine egne.

SJELEVENNER: Maria og Edvard møttes i 2014. To år senere giftet de seg. Foto: Viafree
SJELEVENNER: Maria og Edvard møttes i 2014. To år senere giftet de seg. Foto: Viafree Vis mer

Maria og Edvard giftet seg 23. August 2016 i Drammen tinghus, etter to år som kjærester. Til KK sier hun at bryllupet var langt fra så storslått og glamorøst som man kanskje er fristet til å tenke at en med hennes formue hadde arrangert.

- Personlig har aldri følt et behov for å ha et stort bryllup. Vi valgte å dele dagen sammen med de som betyr mest for oss. Jeg føler at vi er sjelevenner, vi utfyller hverandre og respekterer hverandre. Jeg har blitt et bedre menneske etter jeg at møtte Edvard, sier hun til KK.

Se videoklipp fra ukens episode under:

Nye episoder av «Maria og Edvard» legges ut hver tirsdag på Viafree.

LES OGSÅ: Derfor kuttet milliardærarving Maria Erken Høili ut alkohol i ett år

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer