Leni Klum

Milliardærdatteren delte sjeldent bilde

Leni Klum (17) følger i sin verdensberømte mors fotspor.

LENI KLUM: 17-åringen Leni Klum er slående lik sin verdensberømte modellmamma Heidi Klum. FOTO: @leniklum / Instagram
LENI KLUM: 17-åringen Leni Klum er slående lik sin verdensberømte modellmamma Heidi Klum. FOTO: @leniklum / Instagram Vis mer
Publisert

Motefiffen har de siste dagene samlet seg i vakre Venezia i Italia i forbindelse med det italienske motehuset Dolce & Gabbanas catwalkshow.

MODELL: Leni Klum har fulgt i moren Heidi Klums fotspor. Her fra Venezia i august 2021. FOTO: NTB
MODELL: Leni Klum har fulgt i moren Heidi Klums fotspor. Her fra Venezia i august 2021. FOTO: NTB Vis mer

En naturlig gjest på første rad var supermodellen Heidi Klum (48), som i mange tiår har figurert som Dolce & Gabbanas muse og ansikt utad - vi glemmer jo aldri den ikoniske Sex og singelliv-episoden fra 2001, der Carrie Bradshaw skulle gå catwalkshow for Dolce & Gabbana, ikledd en bitteliten paljett-truse, side om side med Heidi Klum. Hun klarte å falle og endte opp som et «fashion roadkill» på catwalken, i alle fall ifølge bestekompisen Standford Blatch.

I Venezia var det derimot Heidis datter Leni Klum (17) som hadde fått det ærefulle oppdraget med å gå for Dolce & Gabbana, mens en tydelig stolt mor satt benket foran catwalken.

Fanget herlig catwalk-øyeblikk på kamera

På et tidspunkt oppdager Leni moren blant publikum, og 17-åringen klarer ikke å skjule smilet når hun har øyekontakt med Heidi. Supermodellen har fanget det søte øyeblikket på video, og har delt det på Instagram-kontoen sin.

Etter at showet var over skiftet mor og datter til matchende paljettkjoler, naturlig nok signert Dolce & Gabbana. Likheten mellom mor og datter er slående, og det er tydelig at hun har arvet sin mors flotte trekk.

Leni er Heidi Klums første barn, som hun fikk med den italienske milliardæren Flavio Briatore (71) i 2004. Heidi har også barna Lou Sulola (11), Henry (15) og Johan (14) med artisten Seal (58). De var gift fra 2005 til 2014.

I dag er Heidi Klum gift med den tyske 31-åringen Tom Kaulitz. Heidi er selv født og oppvokst i Tyskland.

Gir datteren gode råd om modellbransjen

Heidi Klum ble oppdaget i 1992, og har siden gjort seg opp som en av verdens mektigste supermodeller. Hun har med andre ord god erfaring fra bransjen, noe hun har delt med datteren Leni.

I et intervju med magasinet People publisert i sommer, fortalte Heidi Klum at hun er stolt over datteren og at hun ikke er overrasket over at hun følger i hennes fotspor.

- Hun er ikke redd for kamera fordi hun alltid har vært med med på settet og på showene jeg har gjort.

MOR OG DATTER: Heidi Klum og datteren Leni Samuel ankom Venezia 27. august for Dolce & Gabbanas moteshow. FOTO: NTB
MOR OG DATTER: Heidi Klum og datteren Leni Samuel ankom Venezia 27. august for Dolce & Gabbanas moteshow. FOTO: NTB Vis mer

Likevel har hun vært bevisst på å gi datteren gode råd om hva som kan være lurt å tenke ekstra på når man er en del av modellbransjen.

- Jeg har sagt at til syvende og sist handler det om at man må være tilfreds med seg selv, og ikke gjøre noe man ikke har lyst til. Det er lov å si nei. Man trenger ikke alltid «please» andre. Men jeg er alltid sammen med Leni, og hun har hodet på rett plass.

Heidi og datteren Leni var ikke de eneste kjendisene som deltok på festlighetene i Venezia - også superstjernen Jennifer Lopez (52) kastet glans over Dolce & Gabbana-showet, og stilte i en blomstrete og fargerik buksedrakt med matchende cape og tiara til.

Antrekket fikk publikum til å måpe, og det er ingen tvil om at 52-åringen stråler om dagen! Om det kan ha noe å gjøre med at hun har funnet tilbake til ekskjæresten Ben Affleck (49) etter et opphold på 17 år blir dog spekulasjoner.

1. september braker Venice International Film Festival løs, og det er ventet at flere internasjonale kjendiser finner veien til rød løper og den vakre kanalbyen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer