Anne Hathaway:

– Min historie har ikke bare bestått av lykkelig øyeblikk

Skuespilleren åpner seg opp om veien til graviditeten.

ANNE HATHAWAY: 36-åringen avslørte nylig på Instagram at hun er gravid! Foto: Scanpix
ANNE HATHAWAY: 36-åringen avslørte nylig på Instagram at hun er gravid! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Den Oscar-vinnende skuespilleren Anne Hathaway (36) venter sitt andre barn sammen med ektemannen Adam Shulman (38). Fra før av har paret sønnen Jonathan Rosebanks, som ble født i 2016.

Hathaway har siden den tid vært å se i filmer som «The Hustle» og «Ocean's 8». I 2020 er hun aktuell med filmen «The Witches».

GIFT: Adam Shulman og Anne Hathaway venter sitt andre barn sammen. Foto: Scanpix
GIFT: Adam Shulman og Anne Hathaway venter sitt andre barn sammen. Foto: Scanpix Vis mer

Men før den tid gjør skuespilleren seg klar for rollen som tobarnsmor. I slutten av juli kunne hun nemlig dele en gledelig nyhet med sine 15 millioner Instagram-følgere. Hun er gravid!

«Dette er ikke for en film .... #2», skriver Hathaway til bildet hun har lagt ut av seg selv som viser en litt større mage.

«(...) til alle som går gjennom infertilitet og unnfangelses-helvette, vit at at det ikke var enkel vei til noen av mine graviditeter. Sender dere ekstra kjærlighet», skriver skuespilleren og avslutter med et hjerte.

Åpner opp i intervju

Like etter at graviditeten ble kjent, møtte ET Anne Hathaway under Television Critics Association sin presseturné. Hun fortalte nettstedet at hun er kjempeglad.

– Dette er noe jeg har ventet på i lang tid, så jeg er veldig glad for at det skjer.

I Instagram-innlegget sitt kunne 36-åringen fortelle at det ikke har vært enkelt for hun og ektemannen å bli gravide.

– Jeg visste det var noen som kom til å bli lei seg av å se innlegget mitt - og det er ikke deres feil. Man kan ikke noe for det når det er noe du selv ønsker skal skje deg, men så skjer det med alle andre. Jeg ville bare at den personen skulle vite at min historie har ikke bare bestått av lykkelig øyeblikk.

GRAVID: Det er ikke kjent når skuespilleren har termin. Foto: Scanpix
GRAVID: Det er ikke kjent når skuespilleren har termin. Foto: Scanpix Vis mer

Sluttet å drikke

Hathaway gjestet talkshowet til Ellen DeGeneres i starten av 2019. Her kunne hun fortelle at hun har bestemt seg for å ikke drikke de neste 18 årene.

– Jeg skal ikke drikke mens sønnen min bor hjemme hos meg. Jeg slapp han av på skolen en morgen mens jeg var fyllesyk. Det likte jeg ikke.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer