Kroppspositivisme:

Mindy Kaling delte bikinibilder på Instagram

«Du trenger ikke være en størrelse 0 for å bruke det.»

MINDY KALING: Skuespilleren, som er kjent fra seriene The Office og The Mindy Project, la ut et bilde av seg selv i bikini med en klar beskjed til følgerne sine. Foto: Scanpix
MINDY KALING: Skuespilleren, som er kjent fra seriene The Office og The Mindy Project, la ut et bilde av seg selv i bikini med en klar beskjed til følgerne sine. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Bruk en bikini hvis du vil bruke en bikini», det er skuespiller Mindy Kalings beskjed til sine fire millioner følgere på Instagram.

Til teksten har hun lagt ved to bilder og en video av seg selv hvor hun snakker om nettopp det å ha på seg en bikini.

«Min bestevenn Jocelyn er fra Hawaii og jeg pleide å besøke henne der da jeg gikk på høyskolen. Jeg ble slått i bakken av at alle der gikk rundt i bikini. Det spilte ingen rolle hvilken kroppsfasong du hadde - du hadde på deg bikini. Det var så mye kroppspositivitet der at til og med jeg, som alltid har vært usikker med tanke på kroppen min, brukte bikini», sier Kaling i videoen.

Hun avslutter det hele med å si at hun derfor skal ta på seg noen av sine favorittbikinier og ha en liten fotoshoot. Innlegget hennes har i skrivende stund fått over 600 000 likerklikk og kommentarene strømmer inn.

Hun får blant annet støtte fra kjente navn som realitystjerne Kim Kardashian (38), skuespiller Beth Grant (69), skuespiller Yara Shahidi (19) og modell Tess Holliday (34).

HYLLER KALING: Yara Shahidi, Beth Grant, Tess Holliday og Kim Kardashian. Foto: Scanpix
HYLLER KALING: Yara Shahidi, Beth Grant, Tess Holliday og Kim Kardashian. Foto: Scanpix Vis mer

I tillegg til videoen legger Kaling ved en tekst til Instagram-innlegget: «Jeg vet ikke hvem som trenger å høre dette, men ... BRUK EN BIKINI HVIS DU VIL BRUKE EN BIKINI. Du trenger ikke være en størrelse 0 for å gjøre det.»

BLITT MER SELVSIKKER: Kaling forteller i Instagram-videoen sin at hun tidligere var usikker med tanke på kroppen sin. Foto: Scanpix
BLITT MER SELVSIKKER: Kaling forteller i Instagram-videoen sin at hun tidligere var usikker med tanke på kroppen sin. Foto: Scanpix Vis mer

Blant de over 11 000 kommentarene er det flere som skriver at de trengte å høre dette. «Halve Amerika trengte å høre dette. Jeg vet jeg hvert fall gjorde det», skriver en Instagram-bruker.

«Det frister å legge ut et bilde av meg selv i bikini nå», skriver en annen, og personen får til og med svar fra Kaling selv: «vær så snill å gjøre det», svarer skuespilleren og legger med et par hjerter.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer