Missebryllup

Missene giftet seg - med hverandre

De har vært til skue for menn verden over. Men lykken fant de et helt annet sted.

MISSEBRYLLUP: De to missene ⁠⁠Mariana Varela og Fabiola Valentín, fra henholdsvis Argentina og Puerto Rico har giftet seg. FOTO: FAKSIMILE CNN
MISSEBRYLLUP: De to missene ⁠⁠Mariana Varela og Fabiola Valentín, fra henholdsvis Argentina og Puerto Rico har giftet seg. FOTO: FAKSIMILE CNN Vis mer
Publisert

Missekonkurranser har alltid vært en skueplass, spesielt for det mannlige øyet, og tidligere president Donald Trump er en av mange mektige menn som har holdt i trådene for utskjelte fesjåer som Miss World og Miss Universe.

Mange har gjort narr av de over middels vakre deltakerne i slike konkurranser, og uttrykket å være opptatt av «krig og fred og sånn» stammer direkte fra modellenes presentasjonstaler, der de iført badedrakt og høye hæler skal si noen velvalgte ord om sitt engasjement for verden, og forsvare hvorfor akkurat de bør få bære missekronen.

At det mannlige blikket har rådet i konkurransen, kom frem også under #MeToo. Vår egen Mona Grudt, som ble «Miss Universe» i 1990, da hun var 19 år, sa i et intervju i forbindelse med #Metoo at #metoo-hendelsene i hennes tid som modell var så mange, at det ikke gikk an å telle dem. Hun fortalte blant annet at en mannlig sjef i misse-organisasjonen, som hadde mulighet for å påvirke utfallet av konkurransen, ba henne med ut på date.

Hemmelig gift

Men nå kan det se ut som missene har fått nok av å danse etter mennenes pipe. Hvert fall to av dem. I november 2022 ble det nemlig kjent at tidligere Miss Argentina og tidligere Miss Puerto Rico, som konkurrerte mot hverandre i den internasjonale finalen i 2020, har funnet tonen og giftet seg med hverandre, i en hemmelig seremoni.

HVITE BRUDER: Begge de to missene Mariana Varela og Fabiola Valentín, fra henholdsvis Argentina og Puerto Rico, var kledd i hvitt da de giftet seg 28. oktober 2022. FOTO: Instagram/@fabiolavalentin @marianajvarela
HVITE BRUDER: Begge de to missene Mariana Varela og Fabiola Valentín, fra henholdsvis Argentina og Puerto Rico, var kledd i hvitt da de giftet seg 28. oktober 2022. FOTO: Instagram/@fabiolavalentin @marianajvarela Vis mer

Det var på Instagram at ⁠⁠Argentinas Mariana Varela og Puerto Ricos Fabiola Valentín gledestrålende kunngjorde at de hadde funnet lykken, og at de hadde holdt bryllupet skjult siden 28. oktober 2022.

Innlegget, som de to la ut felles, viser dem foran et rådhus, samt romantiske øyeblikk, deriblant en video av frieriet, og turer på stranden i solnedgangen.

INGEN MISS: De to missene ⁠⁠Mariana Varela og Fabiola Valentín, fra henholdsvis Argentina og Puerto Rico har giftet seg, og feirer med bildeserie på Instagram. FOTO: Instagram/@fabiolavalentin @marianajvarela
INGEN MISS: De to missene ⁠⁠Mariana Varela og Fabiola Valentín, fra henholdsvis Argentina og Puerto Rico har giftet seg, og feirer med bildeserie på Instagram. FOTO: Instagram/@fabiolavalentin @marianajvarela Vis mer

Hemmelig dating

Ifølge Huffington Post vant Mariana Varela Miss Universe Argentina i 2019, og representerte landet sitt i Miss Universe samme år. Valentín havnet på topp tre i det nasjonale uttaket til Miss Univers i 2019, og begge var på topp ti i den internasjonale finalen året etter.

CNN skriver at Mariana og Fabiola møttes under Miss Grand International konkurransen i Thailand i 2020. De to skjønnhetsdronningene viste siden frem vennskapet på sosiale medier, men ingen visste at de hele tiden datet hverandre i hemmelighet.

– Kjærlighet uten grensen

Men det virker ikke som ekteskapet har fått en gubbetung missbransje til henge med hodet. Da nyheten om de to missenes ekteskap ble kjent, feiret misseorganisasjonen Miss Grand International (MGIO), de to damenes ekteskapsinngåelse ved å poste en serie bilder av de to, etterfulgt av ordene:

«Gratulerer til dere begge. MGIO støtter alltid kjærlighet uten grenser».

Også fanser er begeistret. Kommentarfeltet flommer over av hjerter, og Verala svarer under en av kommentarene:

«Tusen takk for all kjærlighet. Vi er veldig lykkelige og heldige».

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer