Irina Shayk

Modellene som har gått ned catwalken gravid

Irina Shayk er ikke den første Victoria's Secret-modellen som har gjort det!

GRAVID PÅ CATWALKEN: Irina Shayk viste frem babymagen sin under årets Victoria's Secret Fashion Show. Foto: Afp
GRAVID PÅ CATWALKEN: Irina Shayk viste frem babymagen sin under årets Victoria's Secret Fashion Show. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samtidig som de første bildene fra innspillingen av det storslåtte undertøysshowet Victoria's Secret ble spilt inn, kom også de første bildene av supermodellen Irina Shayks voksende babymage. Den russiske skjønnheten gikk nemlig ned catwalken gravid, og venter nå sitt første barn med Hollywood-kjekkasen Bradley Cooper. Dette er parets første barn sammen, og ifølge E! News skal en kilde ha uttalt at Shayk er i andre trimester og gleder seg stort til å blir mor.

Men 30-åringen er ikke den eneste modellen som har gått ned catwalken gravid. En rekke av hennes Victoria's Secret-kollegaer har gjort akkurat det samme. I 2011 var nemlig både Alessandra Ambrosio og Lily Aldridge to måneder på vei da de deltok på årets Victoria's Secret Fashion Show. Men akkurat som med Irina Shayk kunne vi aldri ha gjettet at disse damene ventet barn! Under ser du bilde av Alessandra Ambrosio som poserer med sine glitrende «vinger» og i videoen fra 2:28 kan du se Lily Aldridge gå ned catwalken.

LES OGSÅ: Vil ha formfulle kvinner i Victoria's Secret

ALESSANDRA AMBROSIO: Supermodellen er her gravid med sitt andre barn i 2011. Foto: Afp
ALESSANDRA AMBROSIO: Supermodellen er her gravid med sitt andre barn i 2011. Foto: Afp Vis mer

Jourdan Dunn

Tidligere Victoria's Secret-modell Jourdan Dunn (26) har vi ikke sett på catwalken til undertøysmerket siden 2014. Og det var nok en grunn til det. Like etter at det ble annonsert hvem skulle være med på visningen i 2015, la Dunn ut en «tweet» på Twitter-kontoen som ikke var blant de hyggeligste.

«Det føles så mye bedre å ikke gjøre BS..... Sorry, jeg mener VS, nå som Rihanna heller ikke skal være med», står det i Twitter-meldingen til supermodellen. Fortkortelsen for Victoria's Secret er «VS» og forkortelsen «BS» står for «bullshit» (pisspreik).

JOURDAN DUNN: Den høygravide modellen poserer på catwalken til Jean Paul Gaultier. Foto: Scanpix
JOURDAN DUNN: Den høygravide modellen poserer på catwalken til Jean Paul Gaultier. Foto: Scanpix Vis mer

Men det var ikke på denne catwalken at Dunn struttet med babymagen sin. Hun skjulte nemlig ikke akkurat at hun var gravid da hun var modell for Jean Paul Gaultier i 2010. Designeren lagde nemlig et eget antrekk som viste frem magen hennes klart og tydelig. 

Ashleigh Good - Chanel couture

Hvis det er en mann som gang på gang klarer å finne på noe nytt når det kommer til visningene sine (bare sjekk ut dette), så er det designeren bak både Fendi og Chanel: Karl Lagerfeld. Den tyske motelegenden finner alltid på noe gøyalt, og vi gleder oss stort hver gang Chanel skal vise frem en kolleksjon. Da Chanel skulle vise frem couture-kolleksjonen sin for 2014, overrasket selvfølgelig Lagerfeld igjen med å ta den siste runden sammen med høygravide Ashleigh Good. 

Ikke bare var modellen gravid, men hun var også kledd opp som en brud. Fra dette ble vist i 2014, har Lagerfeld funnet på mye nytt siden da. I år ble han for eksempel inspirert av teknologien og capser. Ja, disse bildene kan du ikke gå glipp av!

LES OGSÅ: Chanel tar øyenskyggen til nye høyder!

CHANEL: Karl Lagerfeld spaserer ned catwalken med høygravide Ashleig Good. Foto: Reuters
CHANEL: Karl Lagerfeld spaserer ned catwalken med høygravide Ashleig Good. Foto: Reuters Vis mer

Dolce & Gabbana hyller mødre

Da det italienske motehuset Dolce & Gabbana skulle vise frem sin kolleksjon for høsten 2015, var det ingen tvil hvem som hadde vært inspirasjonen for kolleksjonen: Mamma. Ned catwalken gikk nemlig vordende mødre og modeller med barn i alle aldre. Og bakerst på veggen som var midtstilt med catwalken sto det stort «Mamma». 

Blant modellene som var med på visningen, var vakre Bianca Balti (32) som på det tidspunktet var seks måneder på vei.

LES OGSÅ: Cindy Crawfords sønn på catwalken for Dolce & Gabbana

DOLCE & GABBANA: Det italienske merket hedret mødre da de viste sin høstkolleksjon for 2016. Her med Bianca Balti (t.v.) som er seks måneder på vei på det tidspunktet. Foto: Scanpix
DOLCE & GABBANA: Det italienske merket hedret mødre da de viste sin høstkolleksjon for 2016. Her med Bianca Balti (t.v.) som er seks måneder på vei på det tidspunktet. Foto: Scanpix Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer