Ariel Winter

«Modern Family»-stjernen Ariel Winter viste frem arr etter brystreduksjon: - Jeg skammer meg ikke

- Arrene er en del av meg.

MODERN FAMILY-STJERNEN ARIEL WINTER SKAMMER SEG IKKE: Under SAG Awards viste skuespiller Ariel Winter stolt frem arrene hun har fått etter en brystreduksjon. Foto: Ap
MODERN FAMILY-STJERNEN ARIEL WINTER SKAMMER SEG IKKE: Under SAG Awards viste skuespiller Ariel Winter stolt frem arrene hun har fått etter en brystreduksjon. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart syv år siden den første episoden av «Modern Family» rullet over TV-skjermene våre. Helt siden 2009 vi forelsket oss i Pritchett-familien om og om igjen; noen av våre  favoritter er Sofia Vergara (43) som høylytte Gloria, Ty Burrell (48) som kleine Phil og Eric Stonestreet (44) som hysterisk morsomme Cameron. I tillegg er vi selvfølgelig fans av Ariel Winter (18) som nerdete Alex.

Sistnevnte kom inn i rampelyset allerede som seksåring etter å spilt i en Cool Whip-reklame, og har vokst opp foran kameraene – og dermed kom det ikke som noen overraskelse at mediene fulgte henne svært tett da det ble kjent at hun hadde planer om å ta brystreduksjon. I juni i fjor gjennomførte hun operasjonen, og gikk fra 70 H til 75 E i BH-størrelse.

Å være 1.50 høy og ha ekstremt store bryster, er veldig slitsomt og ubeskrivelig vondt.

– Å være 1.50 høy og ha ekstremt store bryster, er veldig slitsomt og ubeskrivelig vondt. Det var en stor byrde som ble løftet av meg – både figurativt og bokstavelig talt, sa stjernen til People i fjor.

Nå har hun nok en gang snakket ut om livet etter reduksjonen. Da Ariel dukket opp under SAG Awards denne helgen, var nemlig arrene hennes godt synlig på siden av den vakre Romona Keveža-kjolen hun ankom den røde løperen i. Dét gikk selvfølgelig ikke fansen hus forbi, og det tok ikke lang tid før kommentarene rant inn på sosiale medier. Saken fortsetter under bildet.

«Dere, det er en grunn til at jeg ikke gjør en innsats for gjemme arrene mine. De er en del av meg og jeg skammer meg ikke over dem i det hele tatt. Tusen takk for all støtten og de fine ordene», skrev skuespilleren på Twitter.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer