Møt «den originale» Archie Harrison Windsor!

- Når jeg sier til folk at han har helt likt navn som den kongelige babyen, får de sjokk, sier alenemoren Emma til KK.

NAVNEBRØDRE: KK har snakket med britiske Emma Kilgour, som fikk sjokk da hun ble klar over at hertuginne Meghan og prins Harry har gitt sin nyfødte sønn et nesten identisk navn som sin egen sønn. For to og et halvt år siden ble hun mor til lille Archie Harrison Windsor. FOTO: Privat // NTB Scanpix
NAVNEBRØDRE: KK har snakket med britiske Emma Kilgour, som fikk sjokk da hun ble klar over at hertuginne Meghan og prins Harry har gitt sin nyfødte sønn et nesten identisk navn som sin egen sønn. For to og et halvt år siden ble hun mor til lille Archie Harrison Windsor. FOTO: Privat // NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mai kunne den britiske kongefamilien juble for nok et rojalt familiemedlem. Mandag 6. mai fødte nemlig hertuginne Meghan (37) sitt første barn.

Ektemannen prins Harry (34) var til stede under fødselen, og det var en stolt nybakt far som tok seg tid til å snakke med pressen utenfor hertugparets hjem Frogmore Cottage, kort tid etter at babynyheten ble kjent.

To dager etter fødselen viste hertugparet frem sønnen for første gang, og senere samme dag annonserte de navnet: Archie Harrison Mountbatten-Windsor!

For mange kom dette navnet som en overraskelse (også for oss i KK-redaksjonen som gjettet på helt andre navn enn Archie), men det er jo «gammelt nytt» at hertuginne Meghan og prins Harry går sine egne veier med tanke på rojal etikette og valgene de tar.

Men en kvinne som kanskje ble overrasket mest av alle, når det kom til hvilket navn prins Harry og hertuginne Meghan hadde valgt, er nok alenemoren Emma Kilgour (30) fra Brighton i England.

Hennes to og et halvt år gamle sønn heter nemlig Archie Harrison Windsor!

- Han har fått navnet fra medlemmer på begge sider av familien. Archie er etter en grandonkel og Harrison er etter min far, ettersom hans etternavn var Harris. Windsor er Archies fars navn, forklarer Emma til KK. Saken om Emma og Archie sto først på trykk i Hello Magazine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer