Carina Dahl i «Kompani Lauritzen»

Møter sin største frykt: – Jeg er helt sjokkskadd

Carina Dahl ble utfordret til å møte sin største frykt. Reaksjonen hun fikk sjokkerte til og med henne selv.

CARINA DAHL I KOMPANI LAURITZEN: Overrasker seg selv i det hun skal begi seg ut i øvelsene som vises lørdag. FOTO: Matti Bernitz/TV 2
CARINA DAHL I KOMPANI LAURITZEN: Overrasker seg selv i det hun skal begi seg ut i øvelsene som vises lørdag. FOTO: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer
Publisert

Med Dag Otto Lauritzen som oberst, har Kompani Lauritzen hatt stor suksess på TV2. Programmet er nå inne i sin fjerde sesong, og nåløyet blir smalere jo tøffere øvelsene blir.

Fra totalt 14 kjendiser, gjenstår kun åtte aspiranter før lørdagens dimmekamp. Aspirantene har fått prøvd seg på både fysisk og mentalt krevende øvelser, inspirert av forsvarets førstegangstjeneste.

Artist Carina Dahl er en av dem som har vist seg å være beinhard, og ble i forrige uke utnevnt til det ærefulle oppdraget som korporal.

Samtidig har seeren kommet tett på artistens frykter, men hun har gang på gang vist at hun kan trosse dem mot det overordnede målet om «å bli en bedre versjon av seg selv».

Bestemte seg for ikke å trosse frykten

Vi får likevel se aspirant Dahl stå ansikt til ansikt mot sin store frykt: klaustrofobi.

– Da jeg gikk inn i Kompani Lauritzen, sa jeg til meg selv: «Carina, nå kommer du til å stå overfor ting som du synes er helt forferdelig, og det er ikke noe vits i å stå og tvile», sa hun til KK før premieren i februar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer