«Kompani Lauritzen: Tropp 1»:

Møtte frykten: Tok til tårene

Før deltakelsen turte ikke Anna Green stå opp for seg selv.

MØTER FRYKTEN: Anna Green er blant de tolv som får teste ut livet i forsvaret. Foto: TV 2
MØTER FRYKTEN: Anna Green er blant de tolv som får teste ut livet i forsvaret. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

De første ukene av det nye konseptet «Kompani Lauritzen: Tropp 1» er over, og de tolv deltakerne er godt i gang med å lære seg å takle ulike utfordringer som blir kastet mot dem.

Tidligere har det vært kjendiser som har deltatt i det populære programmet, men i denne versjonen er det unge voksne med ulike utfordringer som skal få teste sine egne grenser.

I programmet lever deltakerne under streng disiplin, og må gjennomføre intense utfordringer som skal gjøre dem til en bedre versjon av seg selv. Til forskjell fra kjendisversjonen er konkurranseelementet fjernet denne gangen, og regelen er enkel: Gir de seg, er de ute.

Vekket bekymring

En av de som har tatt grep om eget liv og meldt seg på programmet er 20 år gamle Anna Green. Hun forteller at hun har vært veldig sjenert og hatt mye angst, noe hun har kjent på som en begrensing i livet.

- Jeg la merke til at da jeg begynte i ny jobb så kjente jeg meg plutselig litt tryggere i meg selv, og det var da jeg skjønte hvor viktig det er å utfordre seg på sånne ting, sier hun.

Hun var først inne på tanken om å melde seg på «Farmen», men slo det raskt fra seg. Da hun så det nye «Kompani Lauritzen»-konseptet traff det henne imidlertid rett i magen, og hun forsto at det var det hun trengte.

Den ferske realitydeltakeren har fått god støtte fra både familie og venner etter deltakelsen, og erkjenner at hun tror hennes nærmeste har vært litt bekymret for henne og livet hun lever.

- Jeg tror de også har følt at jeg har trengt litt hjelp til ting, og vært bekymret for at det ikke skjer så mye og at jeg ikke studerer. De har jo lurt veldig på hva jeg skal gjøre, særlig når jeg bare jobber tre dager i uka og ellers bare ligger og slapper av.

Møter frykten

Det er imidlertid ikke rom for å ligge og slappe av på Setnesmoen leir, og i torsdagens episode fikk blant annet deltakerne møte frykten da det var duket for tårnhopp.

I episoden ble flere av dem, inkludert Green, så redde at de tok til tårene, men likevel hoppet de aller fleste utfor kanten.

Sett i ettertid er 20-åringen veldig imponert over sin egen innsats. Hun kan fortelle at hun selv synes hun er blitt tøffere etter deltakelsen, og trekker frem et eksempel:

- Hvis det var noe der inne så turte jeg å si ifra, og jeg har aldri før sagt ifra til noen gang.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer