Sex og singelliv

Mr. Big og Steve Brady trolig ute av SATC

- Persongalleriet blir fattigere og fattigere, sier en oppgitt KK-redaktør Ingeborg Heldal.

SEX OG SINGELLIV: Vi trodde Carrie og Mr. Big var meant to be - men den gang ei? Bildet er hentet fra originalserien. FOTO: HBO
SEX OG SINGELLIV: Vi trodde Carrie og Mr. Big var meant to be - men den gang ei? Bildet er hentet fra originalserien. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

«Jeg ser etter kjærlighet. Ekte kjærlighet. Tullete, kompleks, altoppslukende kan-ikke-leve-uten-hverandre-kjærlighet», proklamerte Carrie Bradshaw i den aller siste Sex og singelliv-episoden - An American Girl In Paris - som ble sendt i 2004.

Den dønn ærlige beskjeden ble gitt til den russiske kunstneren Aleksandr Petrovsky, som Carrie hadde forelsket seg i, og sponant flyttet til Paris sammen med.

THE ONE?: Carrie og Mr. Big giftet seg etter mange år med av-og-på-forhold. Nå gjenstår det å se om kjærligheten varer livet ut, eller om døden skiller dem ad. FOTO: NTB
THE ONE?: Carrie og Mr. Big giftet seg etter mange år med av-og-på-forhold. Nå gjenstår det å se om kjærligheten varer livet ut, eller om døden skiller dem ad. FOTO: NTB Vis mer

Men den altoppslukende kjærligheten delte Carrie med Mr. Big - og heldigvis hadde han innsett dette og fløyet til Paris for å hente the love of his life hjem til New york - og ikke minst hjem til Carries tre bestevenninner Miranda, Charlotte og Samantha.

And just like that

Siden serieslutt i 2004 er det blitt laget to spillefilmer, som ble sluppet til publikum i 2008 og 2010. Tidligere i år ble det bekreftet at det i disse dager spilles inn en ny 10 episoder lang serie - som trolig skal ha premiere våren/sommeren 2022. Serien har fått tittelen And just like that.

Men blant SATC-fansen er det relativt dårlig stemning om dag - for det er bekreftet at den sexglade, promiskuøse, livsenergiske og hardtarbeidende forretningskvinnen Samatha Jones ikke blir å se i den ny serien.

Skuespiller Kim Cattrall (64) har nemlig ikke ønsket å stille opp i en ny produksjon - etter å ha havnet på krigsstien med Sarah Jessica Parker (55) som spiller Carrie Bradshaw.

Men det stopper ikke der!

Ifølge nettstedet Page Six er det all grunn til å tro at hverken Mr. Big eller Steve Brady - Miranda Hobbes elskede ektemann - blir å se i den nye serien.

Det er foreløpig ikke endelig bekreftet av kanalen HBO Max.

Dette får KKs redaktør Ingeborg Heldal, som er selvutnevnt erke-fan av den populære SATC-serien, til å rive seg i høret.

Først Samantha, og nå trolig Big og Steve - hvem blir den neste?

- Persongalleriet i nye SATC blir fattigere og fattigere. Det er jo ikke slik at seriene enorme suksess bare bunnet i Manolo Blahnik-sko. Det var jo menneskene og relasjonene som skapte magien, og klærne og stylingen var krydderet som gjorde det komplett! sier Ingeborg engasjert.

UTEBLIR?: Det er foreløpig ikke bekreftet om David Eigenberg, som spiller Steve Brady, stiller opp i den nye serien. Lynn Cohen, som spilte den kjære nannyen og hushjelpen Magda gikk bort på Valentinsdagen i 2020. Til venstre Cynthia Nixon, som spiller Miranda Hobbes. FOTO: NTB
UTEBLIR?: Det er foreløpig ikke bekreftet om David Eigenberg, som spiller Steve Brady, stiller opp i den nye serien. Lynn Cohen, som spilte den kjære nannyen og hushjelpen Magda gikk bort på Valentinsdagen i 2020. Til venstre Cynthia Nixon, som spiller Miranda Hobbes. FOTO: NTB Vis mer

Hun kommer til å savne å se kjærlighetshistoriene mellom de to parene utvikle seg på skjermen.

- Forholdet mellom Carrie og Big, og Miranda og Steve, var jo selve drivkraften i deres historier!

Skulle dø av et hjerteinfarkt i dusjen

Det var lenge snakk om en spillefilm nummer tre av serien, men dette ble det ikke noe av - etter lunkne tilbakemeldinger på filmene fra 2008 og 2010.

Det har i etterkant kommet frem at Mr. Big trolig skulle dø av et av hjerteinfarkt i dusjen.

MR. BIG: John James Preston, som han egentlig het, var Carrie Bradshaws store kjærlighet. FOTO:NTB
MR. BIG: John James Preston, som han egentlig het, var Carrie Bradshaws store kjærlighet. FOTO:NTB Vis mer

I den amerikanske podkasten Origins, som ble sendt i 2018, fortalte Chris Noth at det var aspekter i de to foregående filmene som han ikke var helt tilfreds med.

- Jeg hater corny greier, og det kan nok handle om at jeg er litt kynisk. Som for eksempel, den scenen mot slutten av første film som ble filmet i skoskapet - den hatet jeg! Jeg følte at den var altfor urealistisk, altfor sentimental og for over-romantisk, mente han.

Hva som skjer med Chris Noths karakter i den nye serien, og ikke minst Steve Brady (spilt av David Eigenberg), er foreløpig ukjent.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer