Sex og singelliv

Mr. Big og Steve Brady trolig ute av SATC

- Persongalleriet blir fattigere og fattigere, sier en oppgitt KK-redaktør Ingeborg Heldal.

SEX OG SINGELLIV: Vi trodde Carrie og Mr. Big var meant to be - men den gang ei? Bildet er hentet fra originalserien. FOTO: HBO
SEX OG SINGELLIV: Vi trodde Carrie og Mr. Big var meant to be - men den gang ei? Bildet er hentet fra originalserien. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

«Jeg ser etter kjærlighet. Ekte kjærlighet. Tullete, kompleks, altoppslukende kan-ikke-leve-uten-hverandre-kjærlighet», proklamerte Carrie Bradshaw i den aller siste Sex og singelliv-episoden - An American Girl In Paris - som ble sendt i 2004.

Den dønn ærlige beskjeden ble gitt til den russiske kunstneren Aleksandr Petrovsky, som Carrie hadde forelsket seg i, og sponant flyttet til Paris sammen med.

Men den altoppslukende kjærligheten delte Carrie med Mr. Big - og heldigvis hadde han innsett dette og fløyet til Paris for å hente the love of his life hjem til New york - og ikke minst hjem til Carries tre bestevenninner Miranda, Charlotte og Samantha.

And just like that

Siden serieslutt i 2004 er det blitt laget to spillefilmer, som ble sluppet til publikum i 2008 og 2010. Tidligere i år ble det bekreftet at det i disse dager spilles inn en ny 10 episoder lang serie - som trolig skal ha premiere våren/sommeren 2022. Serien har fått tittelen And just like that.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer