Hertguinne Kate

Munnbindløs hertuginne Kate blant folket for å minnes drapsoffer

Trebarnsmoren dukket overraskende opp på folksom minneplass.

HERTUGINNE KATE: Trebarnsmoren Kate har selv vært ung og gått hjem på nattestid i London. Hun dukket plutselig opp blant folket, for å vise drapsofferet Sarah Everard sin respekt. Se video i saken! FOTO: Thomas Newton
HERTUGINNE KATE: Trebarnsmoren Kate har selv vært ung og gått hjem på nattestid i London. Hun dukket plutselig opp blant folket, for å vise drapsofferet Sarah Everard sin respekt. Se video i saken! FOTO: Thomas Newton Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av mars dukket hertuginne Kate (39) overraskende opp på stedet der den 33 år gamle markedsansvarlige Sarah Everard sist ble sett, da hun var på vei hjem fra et besøk hos en venn i Sør-London. Hun ble sist sett 3. mars.

Den unge kvinnen måtte gå en rundt 50 minutter lang tur gjennom den triangelformede parken Clapham Common, men dessverre kom 33-åringen aldri ut av parken igjen i live. Én uke etter at hun sist ble sett, fant politiet 33-åringen død.

Nå er en 48 år gammel politimann siktet for kidnappingsforsøk og drap.

Den grusomme hendelsen skal ha satt sinnet i kok hos den britiske befolkningen, og mange er rystet over at det nettopp er en politimann som kan ha utført den bestialske handlingen.

I kjølvannet av hendelsen ble det arrangert en minnesammenkomst i parken, og det var her hertuginne Kate uventet dukket opp for å vise drapsofferet Sarah en siste ære.

Hertuginnen var ikledd gummistøvler og et svært nedtonet antrekk. Det var åpenbart at hun ønsket å gjøre så lite som mulig ut av seg. Hun var uten munnbind. Ifølge vitner la hun ned blomster, og sto en liten stund for seg selv, mens hun så utover blomsterhavet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer