Hver gang vi møtes:

Myra: – Jeg var redd for å fortelle hvordan jeg hadde det

Bergensrapperen har opplevd mye et barn ikke bør oppleve. Nå forteller hun åpent og ærlig om den turbulente tiden.

HENNES DAG: I lørdagens sending av «Hver gang vi møtes» er det Myras tur til å bli hedret av de andre artistene. FOTO: Vegard Breie/TV2
HENNES DAG: I lørdagens sending av «Hver gang vi møtes» er det Myras tur til å bli hedret av de andre artistene. FOTO: Vegard Breie/TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er duket for å hedre bergensrapperen Myra (27) i lørdagens sending av «Hver gang vi møtes». Både Andreas Haukeland (28), bedre kjent under artistnavnet TIX, Maj Britt Andersen (65) og Øystein Greni (47) har hittil i sesongen fått sine låter tolket av de andre deltakerne.

Med ambisjoner om en like god formidlingsevne som Bjørn Eidsvåg, har Regina «Myra» Tucker hatt stor suksess. Hun har blant annet fått utmerkelser for tekstene sine i tillegg til å ha deltatt i «Stjernekamp» på NRK1 der artistene skal vise at de behersker ulike sjangre.

27-åringen startet å skrive egne og personlige låter som ung, og innså med tiden at rap var noe hun ønsket å drive med.

Hun har alltid vært glad i musikk og dans, men hadde ikke tenkt tanken om å gå i hiphop/R&B-retningen før hun i tenårene hørte Nicki Minaj rappe. Den amerikanske rapdronningen med strålende selvtillit inspirerte Myra til å gjøre det samme – men det skulle gjøres på norsk.

Flyktet fra borgerkrig

Hun gruer seg mest til å se på at hun forteller om sin bakgrunn til de andre artistene i lørdagens episode. Å vise en sårbar side og å være åpen om fortiden, er noe hun har lært seg med tiden, og føler seg tryggere på i dag. Men det har vært en prosess å komme dit.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer