Skattelistene

Én av disse tjente over fire millioner i fjor

Det er lukurativt å være dyktig influenser!

SKATTELISTENE: Tre forretningskvinner, som alle kan le hele veien til banken. Fra venstre Isabel Raad, Jørgine Massa Vasstrand og Sophie Elise Isachsen. FOTO: NTB
SKATTELISTENE: Tre forretningskvinner, som alle kan le hele veien til banken. Fra venstre Isabel Raad, Jørgine Massa Vasstrand og Sophie Elise Isachsen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lenge siden influenserne var tenåringsjenter som skrev digitale dagbøker fra jenterommene sine. Bransjen er for lengst profesjonalisert, og de største influenserne er bedrifter med managere, flere ansatte og millionomsetning.

Mange tror kanskje fremdeles at det å være influenser er en enkel jobb, men millionomsetning kommer aldri av seg selv.

La det ikke være tvil om at dette er gründere og forretningskvinner (og menn) med sylskarp sans for det å lage innhold som leserne vil ha.

De har en unik evne til å gjøre egen merkevare lønnsom, har treffsikkerhet på trender og hvilke plattformer de når fram til fansen på - og ikke minst en misunnelsesverdig forretningssans.

Og det synes på skattelistene. Det er bare å bøye seg i støvet for alt de får til!

Dette tjente noen av de mest kjente influenserne i Norge i 2020:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer