Friends

Én graviditet ble holdt skjult, den andre ble skrevet inn i serien

To av Friends-stjernene var gravide under TV-innspillingen. Blir barna å se i den nye Friends-filmen?

FRIENDS: I aller siste sesong av Friends, som gikk på skjermen i 2004, er stjernen Courtney Cox gravid. Men denne graviditeten ble holdt skjult i TV-serien, fordi karakteren Monica og ektemannen Chandler (Matthew Perry) adopterte tvillinger. FOTO: NTB
FRIENDS: I aller siste sesong av Friends, som gikk på skjermen i 2004, er stjernen Courtney Cox gravid. Men denne graviditeten ble holdt skjult i TV-serien, fordi karakteren Monica og ektemannen Chandler (Matthew Perry) adopterte tvillinger. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Friends-fans over hele verden jublet litt ekstra denne måneden, da det endelig ble sluppet en teaser av den kommende Friends-filmen The Friends reunion: The One Where They Get Back Together, som har premiere 27. mai 2021 på HBO Nordic.

Medlemmene av den høyt elskede vennegjengen er alle bikket 50 år, og vi skal endelig få se hva som har skjedd i livene til Rachel, Ross, Phoebe, Joey, Monica og Chandler - og ikke minst hvordan favorittkafeen Central perk ser ut i 2021-versjon.

Serien gikk sin seiersgang på TV fra høsten 1994 til våren 2004, og gjorde skuespillerne Jennifer Aniston (52), Courtney Cox (56), Lisa Kudrow (57), Matt LeBlanc (53), Matthew Perry (51) og David Schwimmer (54) verdensberømte.

Fikk barn

Etter hvert som årene gikk utvidet vennegjengen på seks seg, da det ene medlemmet etter det andre fikk barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer