Jannecke Weeden

- Én ting er oss godt over 30, men det er helt forferdelig hvis han kontakter unge jenter

Den populære programlederen Jannecke Weeden fikk ubehagelige meldinger av «tightsmannen».

JANNECKE WEEDEN: TV-profilen Jannecke Weeden har flere ganger opplevd å bli kontaktet av slibrige menn. Den såkalte «tightsmannen» er blant dem som har trakassert henne og familien. Foto: Privat
JANNECKE WEEDEN: TV-profilen Jannecke Weeden har flere ganger opplevd å bli kontaktet av slibrige menn. Den såkalte «tightsmannen» er blant dem som har trakassert henne og familien. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jannecke Weeden (40) er en kjent TV- og radioprofil, og nå er hun aktuell i programmet «Nordens perler» på TV3 hvor hun og mesterkokk Stian Floer (40) reiser Norden rundt for å by på kulinariske opplevelser og for å vise frem overnattingsperler du antageligvis ikke visste at eksisterte. (PSST: Her er 14 Airbnb-perler du bare MÅ få med deg!)

Til tross for at den blide programlederen har høstet god kritikk for sin tilstedeværelse på TV-skjermen i programmer som «Norges styggeste rom» og «MasterChef» har 40-åringen også erfart at kjendistilværelsen har en bakside. Hun har nemlig opplevd å få flere ubehagelige meldinger av den såkalte «tightsmannen». 

- Han ringte meg flere ganger fra ukjent telefonnummer, og gjerne i 4-tiden på natten. Da jeg sluttet å svare ham tok han kontakt med mannen min for å spørre om han kunne få undertøyet mitt og stramme jeans. Han spurte mannen min om han synes jeg er deilig i de og de buksene, og om han kunne finne ut hvor spesifikke bukser jeg har brukt på TV-skjermen var kjøpt. Det var svært ubehagelig, sier Jannecke til KK.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer