Babynavn

Nå avslører hun navnet på sønnen

Men med en uheldig oversettelse av navnet, lar ikke reaksjonene vente på seg.

BABYNAVN: Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott har holdt kortene tett til brystet angående sønnens navn i nærmere ett år. FOTO: NTB
BABYNAVN: Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott har holdt kortene tett til brystet angående sønnens navn i nærmere ett år. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det var i februar i fjor at Kylie Jenner og Travis Scott ble foreldre for andre gang. Fra før av har de datteren Stormi (4). - som både har fått lov til å være med mamma og pappa på rød løper, og har fått noen luksuriøse bursdagsfeiringer.

Den da nyfødte gutten fikk navnet Wolf, men etter noen uker kunne tobarnsmoren fortelle sine 279 millioner følgere på Instagram at hun og kjæresten hadde valgt å erstatte navnet, uten å røpe noe mer.

«Vi følte bare ikke at det var han», sa hun den gang.

I nesten ett år har paret holdt forventningsfulle fans på pinebenken – for søndag kunne hun endelig røpe hvilket navn gutten, på nå 11 måneder, har fått – nemlig Aire Webster.

Oppklarte uttalen

Søndag delte 25-åringen en rekke bilder av sønnen med bildeteksten «AIRE» etterfulgt av et hjerte.

Bildekarusellen er ikke bare en avsløring av navnet, det er også første gang hun viser frem bilder av den lille gutten.

Fansen har spekulert i alternative uttalelser av det noe uvanlige navnet. Overfor fansiden «Kyliesnapchat» bekrefter tobarnsmoren at navnet uttales «air», og ikke «airy».

– Burde holdt seg til Wolf

Sosiale medier og kommentarfelt har eksplodert etter avsløringen.

Mens mange lar seg inspirere av navnet på den snart ettårige gutten, er det imidlertid ikke alle som er like imponerte.

Flere kommentarer viser til at navnet ikke lar seg oversette så godt til arabisk, og mistenker at Jenner og Scott ikke har vært klar over den uheldige oversettelsen før navnavsløringen.

«Aire» skal visstnok bety «min penis» eller «penis» på arabisk slang.

Det har flere tatt til tastaturet for å opplyse om i sosiale medier. Noen mener Jenner og Travis burde undersøkt navnet bedre før de bestemte seg for å kalle sønnen sin Aire: «Søk opp betydninger før du navngir barna dine», oppfordrer en bruker i kommentarfeltet under bildene av Aire.

Nå avslører hun navnet på sønnen

– Tenkte det ville komme til oss

Da Jenner gjestet Late Late Show with James Corden i september kunne hun fortelle at hun og Scott syntes det var utfordrende å finne et passende navn, og håpet det ville komme til dem på et tidspunkt. De ønsket et navn som kjentes riktig for den lille gutten, og inntil de hadde funnet det, lot de Wolf stå på papiret.

«Vi hadde ikke egentlig et navn, jeg tenkte bare at det ville komme til oss da vi skulle møte han, men det gjorde det ikke.»

Dersom de ikke hadde et navn klart, ville ikke sønnen fått personnummer, som potensielt kan skape utfordringer senere. Dagen før de skulle signere fødselspapirene, falt derfor valget på Wolf. Like etter skal Jenner ha tenkt: «Hva gjorde jeg nå?»

Hun mener likevel at «Wolf» er en del av sønnens historie, men navnet er nå altså endret.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer