Babynavn

Nå avslører hun navnet på sønnen

Men med en uheldig oversettelse av navnet, lar ikke reaksjonene vente på seg.

BABYNAVN: Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott har holdt kortene tett til brystet angående sønnens navn i nærmere ett år. FOTO: NTB
BABYNAVN: Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott har holdt kortene tett til brystet angående sønnens navn i nærmere ett år. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det var i februar i fjor at Kylie Jenner og Travis Scott ble foreldre for andre gang. Fra før av har de datteren Stormi (4). - som både har fått lov til å være med mamma og pappa på rød løper, og har fått noen luksuriøse bursdagsfeiringer.

Den da nyfødte gutten fikk navnet Wolf, men etter noen uker kunne tobarnsmoren fortelle sine 279 millioner følgere på Instagram at hun og kjæresten hadde valgt å erstatte navnet, uten å røpe noe mer.

«Vi følte bare ikke at det var han», sa hun den gang.

I nesten ett år har paret holdt forventningsfulle fans på pinebenken – for søndag kunne hun endelig røpe hvilket navn gutten, på nå 11 måneder, har fått – nemlig Aire Webster.

Oppklarte uttalen

Søndag delte 25-åringen en rekke bilder av sønnen med bildeteksten «AIRE» etterfulgt av et hjerte.

Bildekarusellen er ikke bare en avsløring av navnet, det er også første gang hun viser frem bilder av den lille gutten.

Fansen har spekulert i alternative uttalelser av det noe uvanlige navnet. Overfor fansiden «Kyliesnapchat» bekrefter tobarnsmoren at navnet uttales «air», og ikke «airy».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer