Khloé Kardashian gravid:

Nå bekrefter Khloé Kardashian den gledelige babynyheten - men det har vært en kamp for henne å bli mamma

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn.

KHLOE KARDASHIAN GRAVID: Khloé Kardashian (33) venter sitt første barn med kjøresten Tristan Thompson. FOTO: NTB scanpix
KHLOE KARDASHIAN GRAVID: Khloé Kardashian (33) venter sitt første barn med kjøresten Tristan Thompson. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har Kardashian/Jenner-familien igjen fått omfattende mediedekning verden over. Denne gangen er det Kylie Jenner (20) og Khloé Kardashian (33) som har fått mest oppmerksomhet - og overskriftene: jo, de har handlet om graviditet. (Psst: Det er ingen tvil om at de berømte søstrene har forandret seg i løpet av det siste tiåret!)

Flere medier har meldt at minstemann i den berømte familien, Kylie, venter barn med kjæresten Travis Scott. I tillegg har ryktene florert om at Khloé også venter sitt første barn.

E! News, som er den TV-kanalen som sender realityshowet «Keeping Up With The Kardashians», og en rekke andre nettsteder, har lenge meldt at Khloe skal bli mamma for første gang med kjæresten og basketballspilleren Tristan Thompson (26).

Nå bekrefter 33-åringen den gledelige nyheten selv!

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skriver hun på Instagram og fortsetter:

- Tristan, takk for at du elsker meg slik du gjør! Takk for at du behandler meg som en dronning! Takk for at du får meg til å føle meg vakker i alle faser! Tristan, mest av alt, takk for at du gjør meg til en MAMMA!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer