Khloé Kardashian gravid:

Nå bekrefter Khloé Kardashian den gledelige babynyheten - men det har vært en kamp for henne å bli mamma

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn.

KHLOE KARDASHIAN GRAVID: Khloé Kardashian (33) venter sitt første barn med kjøresten Tristan Thompson. FOTO: NTB scanpix
KHLOE KARDASHIAN GRAVID: Khloé Kardashian (33) venter sitt første barn med kjøresten Tristan Thompson. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har Kardashian/Jenner-familien igjen fått omfattende mediedekning verden over. Denne gangen er det Kylie Jenner (20) og Khloé Kardashian (33) som har fått mest oppmerksomhet - og overskriftene: jo, de har handlet om graviditet. (Psst: Det er ingen tvil om at de berømte søstrene har forandret seg i løpet av det siste tiåret!)

Flere medier har meldt at minstemann i den berømte familien, Kylie, venter barn med kjæresten Travis Scott. I tillegg har ryktene florert om at Khloé også venter sitt første barn.

E! News, som er den TV-kanalen som sender realityshowet «Keeping Up With The Kardashians», og en rekke andre nettsteder, har lenge meldt at Khloe skal bli mamma for første gang med kjæresten og basketballspilleren Tristan Thompson (26).

Nå bekrefter 33-åringen den gledelige nyheten selv!

- Min største drøm er oppfylt. Vi skal ha barn, skriver hun på Instagram og fortsetter:

- Tristan, takk for at du elsker meg slik du gjør! Takk for at du behandler meg som en dronning! Takk for at du får meg til å føle meg vakker i alle faser! Tristan, mest av alt, takk for at du gjør meg til en MAMMA!

Ifølge Daily Mail skal hun ha vært fem måneder på vei i oktober, noe som kan bety at hun nå er syv måneder på vei. Dette er derimot ikke bekreftet av 33-åringen selv. De fleste kvinner venter til 12 uker eller tre måneder før de annonser graviditeten, men realitystjernen har nok holdt dette for seg selv lengre enn det.

En måned etter at Us Weekly først rapporterte om Khloés graviditet i september, skal flere kilder angivelig ha fortalt bladet at Kardashian og Thompson venter en liten gutt. Igjen: dette er heller ikke bekreftet av verken Khloé eller Tristan.

LES OGSÅ: 10 spørsmål du bare har som gravid

LES OGSÅ: Dette er rumpetreningen Khloé Kardashian digger!

- Jeg fortsatte å late som jeg prøvde å bli gravid

Paret begynte å date for ett år siden, og allerede i april avslørte Khloé at hun hadde ønsker om å stifte familie med idrettsstjernen. Thompson ble pappa for første gang like før jul, da ekskjæresten hans, Jordan Craig, fødte en sønn.

I en årrekke har Khloé gitt uttrykk for at hun ville ha barn, men det har vært en lang reise dit. Hun har nemlig vært åpen om at hun har slitt med fertilitetsproblemer, noe som var årsaken til at hun og eksmannen Lamar Odom (2009-2013) ikke ble gravide.

Dette har i ettertid vist seg å være en stor løgn. I en episode av familiens velomtalte realityprogram, kom det nemlig fram tidligere i år at Khloés mammaplaner, foruten helt i begynnelsen av ekteskapet, har vært en bløff - og at hun har lurt alle, inkludert eksmannen Lamar.

Årsaken til at du løy skal ha vært Odoms rusproblemer og utroskap.

- Jeg var gift, men det var ikke et spesielt sunt ekteskap. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, sa 33-åringen et videoklipp, ifølge E! News.

Likevel trodde hun på et tidspunkt at det å bli gravid kunne redde forholdet.

- Det var alt jeg ønsket meg på et tidspunkt, og jeg håpet det kanskje kunne fikse forholdet til Lamar. Jeg er glad for at det ikke skjedde nå, for jeg var ung. Jeg var 27 år og trodde at en baby ville løse situasjonen, fortalte hun våren 2016, ifølge UsWeekly.

Flere venter med barn

Det er heller ikke bare Khloé som har ventet med å få barn til hun har bikket 30 år. Denne uken ble det også kjent at den tidligere «Frustrerte fruer»-stjernen Eva Longoria skal vente sitt første barn, sammen med ektemannen, José Antonio Bastón (49).

Som 42 år gammel førstegangsfødende, føyer hun seg dermed inn i rekken av stadig flere vestlige kvinner, som får barn sent i livet, som blant annet Janet Jackson som tidligere i år fikk sitt første barn – i en alder av 50.

Norske kvinner er ikke noe unntak og stadig flere er i samme situasjon som Longoria.

De siste 50 årene har gjennomsnittsalderen for førstegangsfødende økt med seks år, fra 23,1 år i 1967 og til 29,0 år i 2016. Det viser tall fra medisinsk fødselsregister for 2016, som Folkehelseinstituttet la fram tidligere i høst.

– Fordi mange venter med å få barn til ut i 30-årene så vil det kunne være flere i den gruppen som kanskje både trenger, søker, og får hjelp, har Jone Trovik, overlege ved Haukeland Universitetssykehus og professor ved Universitetet i Bergen, tidligere fortalt til KK.

Aldri før har det vært flere som får barn sent i 30-årene og i 40-årene. Og selv om fertiliteten synker betraktelig fra 35-årsalderen, betyr det imidlertid ikke at alle kvinner i 30-årene behøver hormonstimulering for å bli gravid.

– For å definere det som et «problem» skal paret ha forsøkt å oppnå graviditet i ett år. Før det anser man det ikke som grunn for noen form for behandling, forklarer Trovik.

Turbulent

«Keeping Up with the Kardashians»-stjernen har hatt et turbulent kjærlighetsliv de siste årene. I 2009 giftet Khloé seg med den daværende NBA-spilleren Lamar Odom, nøyaktig én måned etter de hadde møttes. Paret fikk også sin egen spin-off serie, der vi fulgte dem gjennom oppturer og nedturer - blant annet planene om å få barn.

I desember 2013, fire år etter de giftet seg og flere måneder med spekulasjoner, søkte Khloé om skilsmisse. Først i 2015 ble den skrevet under av begge to.

Skilsmissen hadde imidlertid ikke fått godkjenning fra en dommer, og i oktober samme år ble Odom innlagt på sykehus etter å ha blitt funnet bevisstløs på et bordell i Las Vegas. Livet til Khloé ble snudd på hodet - og skilsmissen ble trukket tilbake så hun kunne hjelpe han tilbake på beina. Kardashian og Odoms skilsmisse ble ferdigstilt i desember 2016.

LES OGSÅ: Kanye West fikk svigersøster og kona til å posere lettkledd

LES OGSÅ: Kim Kardashian (35) stjal nok en gang oppmerksomheten

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer