Sophie Stray:

Nå blir den norske milliardærdatteren Sophie Stray (14) popstjerne

- Som mor føler meg trygg på at Sophie tar dette i sitt tempo og bygger sten på sten, sier mamma Charlotte Spetalen til KK.

NORGES NYE POP-PRINSESSE: Sophie Stray Spetalen er i disse dager lansert som Norges ferskeste popartist. Fredag 21. september slapp hun låten «Over me». FOTO: Skjermdump fra musikkvideo // Sony Music Entertainment Norway
NORGES NYE POP-PRINSESSE: Sophie Stray Spetalen er i disse dager lansert som Norges ferskeste popartist. Fredag 21. september slapp hun låten «Over me». FOTO: Skjermdump fra musikkvideo // Sony Music Entertainment Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norge har fått en ny norsk pop-prinsesse - nemlig 14 år gamle Sophie Stray Spetalen fra Skøyen i Oslo. Hun er datteren til investor Øystein Stray Spetalen (56) og fotograf Charlotte Spetalen (44). Fredag 21. september debuterte hun med låten «Over me», og det er plateselskapet Sony Music Norge som står bak produksjonen.

Til KK sier Sophie at hun gleder seg til å ta fatt på musikk-karrieren.

- Jeg synes dette er veldig spennende og jeg er takknemlig for denne fantastiske muligheten. Jeg vet jo ikke helt hvordan dette skal gå, men jeg elsker følelsen av å gjøre noe man ikke vet hvordan ender. Jeg er snart ferdig med ungdomsskolen og har tenkt til å satse videre på en utdannelse innen musikk, forklarer hun.

Sophies mor sier at hun støtter datteren i karrierevalget, og håper at hun kommer til å nå ut med musikken sin, sitt engasjement og sin stemme.

- Sophie er jo bare 14 år – hvordan beskytter dere henne mot det enorme presset som følger med musikkbransjen?

- Alle foreldre prøver vel så godt de kan å beskytte sine barn og veilede de slik at de kan møte utfordringer i livet sitt på en best mulig måte. Nå tenker ikke jeg at musikkbransjen er noe mer «pressende» enn mange andre bransjer og arenaer om man har en personlighet som tåler det, og et bra støtteapparat. For Sophie er musikken noe hun har i sitt DNA og hun bestemmer hva hun vil være med på i sitt eget tempo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer