Stjernespekket rollebesetning:

Nå blir det Eurovision Song Contest-film

Will Ferrell, Demi Lovato, Rachel McAdams, Pierce Brosnan og Dan Stevens vil alle være å se i komedien.

EUROVISION SONG CONTEST: KEiiNO representerte Norge svært godt under årets Eurovision Song Contest. Nå blir det film av den europeiske musikkonkurransen. Foto: Scanpix
EUROVISION SONG CONTEST: KEiiNO representerte Norge svært godt under årets Eurovision Song Contest. Nå blir det film av den europeiske musikkonkurransen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette gleder vi oss til! Will Ferrell, Demi Lovato, Rachel McAdams, Pierce Brosnan og Dan Stevens er blant skuespillerne som i skrivende stund filmer inn en komedie basert på Eurovision Song Contest.

Både Melodi Grand Prix og Eurovision er populært her til lands, men i USA er det mindre kjent. Kanskje ikke så rart ettersom Eurovision Song Contest kun er for europeiske land - og Australia av en eller annen grunn.

Vi har ofte tenkt på hva amerikanerne hadde tenkt hvis de hadde skrudd på tv-skjermen og sett alle de spreke, musikalske innslagene, men igjen - det er USA - de er vant med «for mye av det gode».

- Noe av det aller fineste Europa har å by på

Det er altså en ganske så stjernespekket rollebesetning å finne i filmen. Både Popsugar og Variety har omtalt at innspillingen allerede er i gang, men det er ukjent når filmen, som er produsert av Netflix, vil ha premiere.

Rachel McAdams, Pierce Brosnan, Demi Lovato og Will Ferrell skal alle spille i filmen. Foto: Scanpix
Rachel McAdams, Pierce Brosnan, Demi Lovato og Will Ferrell skal alle spille i filmen. Foto: Scanpix Vis mer

Ifølge Popsugar skal Demi Lovato (27) spille rollen som «Katiana», en lovende sanger fra Island, mens Dan Stevens (36), skal være hennes russiske motstander.

Will Ferrell (52) og Rachel McAdams (40) spiller den islandske duoen «Lars Ericksson» og «Sigrid Ericksdottir». Pierce Brosnan (66) skal spille Lars' far. Han skal visstnok også være Islands kjekkeste mann i filmen.

Ingeborg Heldal, Eurovision-fan og ansvarlig redaktør i KK, gleder seg stort til filmen.

– Eurovision er jo noe av det aller fineste Europa har å by på, så at det nå blir Hollywood-komedie av det er jo helt spektakulært gøy! Noe av det jeg liker aller best med Eurovision er jo at det er så mye glede og glamour, og det burde jo enkelt la seg overføre til lerretet! Jeg håper de ivaretar alt det fine, ekte med Eurovision, og ikke gjør narr, for da blir jeg kjempesur! Men jeg tipper det blir hysterisk morsomt og noe av det mest glamorøse på et kinolerret på veldig lenge!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer