Avril Lavigne:

Nå blir hitlåten film

Poprock-dronninga røper at den ikoniske hiten «Sk8er Boi» skal bli film.

AVRIL LAVIGNE: Avril Lavigne (37) ble verdensstjerne med låta «Sk8er Boi» på 00-tallet. Nå røper hun gledelige nyheter for fansen. FOTO: NTB
AVRIL LAVIGNE: Avril Lavigne (37) ble verdensstjerne med låta «Sk8er Boi» på 00-tallet. Nå røper hun gledelige nyheter for fansen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

He was a skater boy

She said, «See you later, boy»

He wasn't good enough for her ...

Om du er glad i 90- og 00-tallet musikk, synger du garantert med på Avril Lavignes (37) monsterhit «Sk8er Boi» fra 2002.

Den kanadiske rockestjernen fikk sin første platekontrakt da hun var 16 år, og to år senere ga hun ut sitt første album Let go!. Albumet toppet hitlistene verden over, og hun ble blant annet den yngste kvinnelige artisten som nådde en førsteplass i Storbritannia.

Og var du fan av «Sk8er Boi» (eller er det fortsatt), blir du garantert glad nå:

Poprock-dronninga har nemlig gjort comeback i det siste – og nå røper hun at den ikoniske hiten «Sk8er Boi» skal bli film.

- Tar det til neste nivå!

Dette bekrefter hun selv i et podcastintervju med She Is the Voice. Låta har nemlig 20-årsjubileet neste år.

- Nå som 20-årsjubileet for låta nærmer seg har mange spurt meg om jeg vil spille låta på ulike TV-programmer, sier hun og legger til at Sk8er Boi» er hennes favorittlåt å gjøre live.

- Jeg kommer faktisk til å gjøre sangen om til en film. Ja, jeg tar det til neste nivå.

Dette er derimot ikke første gang det planlegges å filmatisere sangens storyline. Allerede i 2003 skal Paramount ha gått i gang med film-planer som skulle vise seg å ikke bli noe av, skriver Hypebae.

Lavigne, som skrev sangen da hun var 17 år, forteller i podcastintervjuet at «Sk8er Boi» var inspirert av hennes egen erfaring fra videregående skole.

- Du vet hvordan det var på videregående skole, du har de forskjellige gruppene og klikkene. Noen er skatere eller driver med sport, mens andre er i den «populære gjengen» og er prippen. Det kan være vanskelig med kjærlighet, sier hun og legger til med henvisning til sangen:

- Han som skater er forelsket i den pripne jenta, men hun er for kul for ham, men så fem år frem i tid er hun alene og skulle ønske hun hadde fulgt hjertet sitt og ikke prøvd å leve opp til samfunnets forventninger.

Fra musikkvideo til film?

I det nye intervjuet røper hun ikke så mye mer om selve filmprosjektet, men skal vi tolke det hun sier, kan det se ut som filmen kommer til å ta utgangspunkt i teksten og den gamle musikkvideoen, som forteller historien om en ballettdanser som forelsker seg i rockestjerne, men som avviser han på grunn av hans skater-utseende.

Da er det bare å lade opp med 00-tallets store hit og glede seg til filminnspillingen begynner!

Ny kjæreste - igjen

Da Avril var 20 år giftet hun seg med den ti år eldre «Nickelback»-vokalisten Chad Kroeger. Det tok ikke lang tid før det begynte å svirre rykter om at det var problemer i ekteskapet, og høsten 2015 kom nyheten om at de gikk hver til sitt etter bare to år som ektepar.

I fjor kom nyheten om at hun og milliardærkjæresten Phillip Sarofim (33) hadde gjort det slutt etter to år sammen. Det tok derimot ikke lang tid før amerikanske nettsteder meldte at hun skulle ha funnet kjærligheten med «Jagwar Twin»-musikeren Pete Jonas. Men kjærligheten mellom de to varte heller ikke.

Men nå ser det ut som hun har funnet kjærligheten igjen. Tidligere i år bekreftet hun nemlig at hun og artist Mod Sun er blitt kjærester.

Lavigne har vært i medias søkelys gjennom hele karrieren, før det ble stille. I 2014 fortalte hun om hvorfor hun hadde vært borte fra rampelyset. Hun ble hun diagnostisert med lyme borreliose, en sykdom forårsaket av en bakterie etter et flåttbitt, og var alvorlig syk.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer