North West:

Nå blir hun filmstjerne

Kim Kardashians datter tar sine første steg ut i underholdningsbransjen.

I RAMPELYSET: Ettersom North West har blitt eldre, har hun fått bli med mamma Kim Kardashian på en rekke offentlige arrangementer. Foto: JM HAEDRICH/SIPA/Shutterstock/NTB
I RAMPELYSET: Ettersom North West har blitt eldre, har hun fått bli med mamma Kim Kardashian på en rekke offentlige arrangementer. Foto: JM HAEDRICH/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Kim Kardashian (42) og Kanye Wests (45) barn har for lengst blitt vant til kamerateam som følger etter dem, da de har figurert i både «Keeping Up With the Kardashians» og familiens nyeste realityprogram «The Kardashians» en rekke ganger.

Nå har eksparets to eldste, North (9) og Saint West (7), imidlertid landet hver sin rolle i en ny storfilm for barn. Dermed tar de et steg inn i den profesjonelle delen av underholdningsbransjen.

Det kommer fram på Kardashians Instagram-profil.

Firebarnsmoren delte onsdag ettermiddag et innlegg fra «PAW Patrol: The Movie» sin offisielle Instagram-konto. «PAW Patrol» ble raskt et suksessrikt tv-program blant barn for noen år tilbake, noe som resulterte i nettopp en film.

I første filmen er Kim Kardashian blant stemmene, men nå kommer det frem at både datteren North og sønnen Saint har stemmer i filmens oppfølger «PAW Patrol: The Mighty Movie», som kommer på kino til høsten.

Ifølge kunngjøringen vil North ha stemmen til én av tre nye valper i filmen. Det er uvisst hvilken rolle Saint vil ha, men ifølge filmplakaten er det såkalt cameo, som betyr en mindre rolle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer