Sarah Jessica Parker

Nå bryter hun tausheten

I et ferskt intervju forteller Sarah Jessica Parker hvordan forholdet til sin tidligere kollega er etter at han ble anklaget for seksuell trakassering.

VAR NÆRE: På skjermen spilte de ektefeller, og i virkeligheten ble de gode venner. Nå åpner Sarah Jessica Parker seg om forholdet hun har til sin tidligere kollega i dag. FOTO: NTB
VAR NÆRE: På skjermen spilte de ektefeller, og i virkeligheten ble de gode venner. Nå åpner Sarah Jessica Parker seg om forholdet hun har til sin tidligere kollega i dag. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

«Sex og singelliv»-oppfølgeren «And Just Like That …» hadde premiere i desember i fjor. Beskyldningene om at Chris Noth (67) skal ha seksuelt trakassert flere kvinner i sin karriere, så igjen dagens lys i forbindelse med returen på skjermen.

Fem måneder etter at Sarah Jessica Parker (57) offentlig gikk ut og viste sin støtte til kvinnene som beskyldte Chris Noth for seksuell trakassering, avslører Parker status på vennskapet deres.

Ble skrevet ut av serien

To kvinner forteller at minnene om seksuell trakassering blusset opp i forbindelse med presselansering av HBOs «And Just Like That …» med Chris Noth tilbake i rollen som Mr. Big.

Med en så sentral rolle som ektemannen til Carrie Bradshaw – hovedrollen – tok produksjonen beskyldningene på alvor og gjorde grep. De vraket rollen i første episode.

«En ting er sikkert, og det er at jeg ikke har trakassert disse kvinnene», uttalte Noth til E! News i desember.

Kvinnenes historier

I desember skrev The Hollywood Reporter om to kvinner som hadde hatt ubehagelige opplevelser med skuespilleren. Begge kvinnene brukte pseudonym for å beholde sin anonymitet, og de kjente ikke til hverandre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer